Primarul localităţii Tomşani, Nicolae Andrei: „Important este că am susţinerea şi dorinţa majorităţii locuitorilor de a continua ceea ce am început”

Pe lângă proiectele din fonduri guvernamentale şi europene pentru care primarul Nicolae Andrei aşteaptă finanţarea, cu bani din bugetul local, la Tomşani continuă modernizarea drumurilor comunale. Astfel, se vor asfalta alte 6 uliţe, se va face o împrejmuire la căminul cultural, se va finaliza montarea sistemului de supraveghere la şcolile Foleştii de Sus şi Tomşani şi se vor restaura cişmelele din localitate. Mai mult, primarul are în plan depunerea documentaţiei pentru construirea unei săli de sport. Însă, până la concretizarea acestui proiect, în curtea şcolii din satul Foleştii de Jos se amenajează un teren de sport cu gazon sintetic.

În funcţie de fondurile disponibile, primăria intenţionează să depună documentaţia şi pentru construirea celui de-al doilea teren de sport în curtea şcolii din satul Tomşani sau pentru amenajarea unui parc de joacă pentru micuţi, în satul Chiceni.

„Sunt multe de făcut în localitate, încercăm să le acoperim pe toate şi vom reuşi. Important este că am susţinerea şi dorinţa majorităţii locuitorilor de a continua ceea ce am început, iar împreună cu viceprimarul şi aparatul primăriei suntem o echipă şi vom reuşi”, afirmă primarul.  

Primarul localităţii Tomşani, Nicolae Andrei, încercă să nu dezamăgească cetăţenii, identifică fonduri, execută lucrări cu fondurilor europene sau guvernamentale, iar pentru mandatul următor are foarte multe lucruri frumoase de înfăptuit. Este susţinut de o echipă puternică, crede în oameni şi are susţinerea şi dorinţa majorităţii cetăţenilor de a continua ceea ce a început. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *