Șoc la Fedeleșoiu!

Într-un meci în devans din etapa 4 a Seriei 6 din Liga a III-a, Viitorul Dăești a pierdut azi, la Fedeleșoiu, 0-2 cu Universitatea Craiova II.

În ultimul amical înainte de startul sezonului, cu trei săptămâni în urmă, Dăeștiul spulbera cu 6-0 pe Universitatea Craiova II. Astăzi, când s-a jucat pe puncte, doar patru din titularii de atunci s-au mai regăsit în formula de start a vâlcenilor, meciul a fost complet diferit și copiii Craiovei s-au impus la Fedeleșoiu cu 2-0! Dăeștiul nu arată ca o echipă, nu are forță în atac și este departe de pretențiile afișate înainte de startul sezonului. Ba mai mult, dacă va continua în ritmul acesta, probabil că nu va prinde nici play-off-ul.

Timp de 60 de minute, Viitorul nu a jucat mai nimic și nu a pus cu nimic în pericol poarta oaspeților. Craiovenii au deschis scorul în minutul 56, când Danciu a înscris superb, cu un șut de la 20 de metri! Abia după primirea golului, ”vulturii” au avut reacție. În minutul 65, vâlcenii au avut o dublă ocazie în aceeași fază, după ce șutul lui Garcia a fost blocat, mingea a ajuns la Dr. Popa, care a trimis puțin pe lângă. Apoi, în minutul 78, Dr. Popa a reluat cu capul, de puțin pe lângă. La debut, finlandezul Tiihonen a prins un trasor de la 30 de metri, care a lovit transversala porții oaspeților! În prelungiri, însă, tot oaspeții au înscris. Singur în careu, A. Călin a fost talonat doar de de portarul Lungu și până la urmă a punctat pentru 2-0.

S-a terminat 2-0 pentru Universitatea Craiova II, echipă care cu 10 zile în urmă pierduse la Călimănești.

Cu șase puncte din patru meciuri, echipa pregătită de Călin Cojocaru este pe locul 4, dar va mai coborî sâmbătă, după disputarea celorlalte jocuri din serie.

Dăești: Lungu – Ghiță, Munteanu, Pîrvulescu, Samson – Pîrvu, Tiihonen, Grecu – Nicula, Dr. Popa, Manole. Au mai jucat: Garcia, Bîrzan, A.Popolan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *