Suporterii echipei Viitorul Dăești au ajutat o familie nevoiașă din Bujoreni

Fanii echipei Viitorul Dăești au pus mână de la mână și au contribuit din nou într-un caz social, de această dată la Bujoreni, fapt pentru care merită felicitări. Aceștia s-au mobilizat pentru ajutarea unei familii cu trei copiii din Bujoreni, care dormea într-un solar, după ce acoperișul casei în care locuiau a fost distrus. Tatăl copiilor suferă de cancer la gât, fază terminală. Familia nu are acte pentru casa unde locuiește, pentru că acolo a stat bunica copiilor, dar s-a demarat construcția unei case din lemn, cu sprijinul firmelor Godfather și Paradis Royal și al profesorului Vali Popa. S-au strâns deocamdată aproximativ 10.000 de euro și familia a fost mutată într-o rulotă, până la finalizarea noii case.

Fanii echipei Viitorul Dăești s-au mobilizat în decursul unei săptămâni și au strâns bani, haine și alimente. Ieri, ”vulturii” au vizitat familia din Bujoreni, căreia le-a oferit tot ce s-a strâns. În plus, cei trei copii și părinții lor au primit treninguri, esarfe, insigne si tricouri!

Pentru cine mai dorește să ajute la acest caz social se poate lua legătura cu profesorul Vali Popa (telefon: 0742. 895.168) sau cu Claudiu Copoeru (0784.806.408), care se ocupă de caz din partea fanilor de la Dăești.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *