Costești, la primul eșec acasă

În etapa 4 din Seria C6, Minerul Costești a pierdut vineri, pe Brothers Sport Hub, scor 1-2 (1-1) cu Cetatea Turnu Măgurele, una din aspirantele la play-off.

Venită după succesul surprinzător din deplasare cu Vedița, Minerul era outsider în disputa cu Cetate Turnu Măgurele, echipă care în etapa trecută i-a administrat un sec 3-0 Horezului.

Vâlcenii au deschis scorul în minutul 22, după o fază fixă, când R. Filip a înscris după centrarea de la Vasilescu. Trupa pregătită de Costin Lazăr a egalat în minutul 34, după ce Costache a împins în plasă o minge respinsă în extremis de D. Vlădoi, revenit între buturile echipei.

În minutul 55, teleormănenii au trecut în avantaj, după ce June a tras de la 20 de metri și mingea deviată l-a păcălit pe Vlădoi jr. Spre final, D.Vlădoi a salvat din fața lui Costache. S-a terminat 2-1 pentru Turnu Măgurele, una din favoritele la play-off în această serie.

În etapa viitoare, Minerul merge la Horezu pentru derby-ul județean cu Flacăra.

În devans în etapa 4, Viitorul Dăești a pierdut acasă cu Universitatea Craiova II, scor 0-2. Sâmbătă, Cozia joacă acasă cu Vedița Colonești, iar Horezu are un meci dificil la Roșiori.

Minerul: D. Vlădoi – I. Marian, Nicolaescu, Cotolan, Vasilescu – Stanca, Neacșa – Enache, Fierbințeanu, Tisanu – R.Filip. Au mai jucat: Cruceru, Militaru, Stere, Zamfirescu, Gonzalez.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *