200.000 de euro din bugetul local pentru nervi în trafic | Organizarea evenimentului Romanian Music Awards a cauzat ocuparea absolută a carosabilului din Râmnicu Vâlcea

Organizarea evenimentului Romanian Music Awards la Râmnicu Vâlcea a presupus ca traficul să fie blocat zilele acestea pentru a face pregătirile tehnice necesare. Primăria Râmnicului a blocat circulația pe mai multe străzi importante de legătură, inclusiv un segment din Calea Lui Traian, care este stradă principală.

Chiar dacă șoferii au fost redirecționați pe alte rute ocolitoare, administrația locală nu a găsit nicio soluție pentru a evita traficul care a rezultat din pricina organizării evenimentului. În aceste zile, carosabilul din Râmnicu Vâlcea s-a transformat într-un chin pentru locuitori care stau bară la bară și, din pricina traficului intens, așteaptă și la semaforul verde.

Fotografiile de mai jos au fost realizate în cursul zilei de ieri, 19 septembrie, în jurul orei 17:00.

Locuitorii orașului și-au arătat nemulțumirea pe pagina oficială a Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea de Facebook, spunând că traficul a fost paralizat. Aceștia mai spun că primăria ar fi putut găsi mai multe soluții pentru a redirecționa traficul pe mai multe străzi, pentru a evita o astfel de situație:

Viceprimarul liberal din opoziția actualei administrații locale, în frunte cu Mircia Gutău, a menționat că evenimentul este doar o încercare eșuată de a imita fenomenul Brezoi:

Știți proverbul acela vechi?…Capra râioasa ține coada sus! Cam așa suntem noi în orașul nostru de la o vreme.

Într-o încercare patetică de a imita fenomenul Brezoi, administrația locală s-a dezlănțuit în a organiza o serie de spectacole de o calitate cel puțin îndoielnică, cheltuind inutil sume foarte mari din banul public. Săptămâna asta se pare ca au vrut să pună cireașa pe tort, pentru un festival fără nici o relevanță, au paralizat efectiv circulația în tot orașul, pe nervii și pe banii noștri. Domnule Gutău vă rugăm ceva: în 2024 duceți-vă domnule să vă mâncați liniștit pensia și nu ne mai enervați și încurcați! Nu cred că greșesc când spun că e dorința majorității cetățenilor din oraș !

Virgil Pîrvulescu, viceprimarul liberal al orașului Râmnicu Vâlcea.

Primăria a oferit din bugetul local 200.000 de euro pentru eveniment

Această sumă a fost oferită de actuala administrație pentru a susține organizarea și desfășurarea evenimentului. Pe lângă acest lucru, primăria a oferit numeroase zile de închiriere gratuită a spațiului din jurul centrului orașului pentru a pregăti Romanian Music Awards. Toate aceste lucruri au provocat pentru locuitori mulți nervi în trafic și, pe lângă acest lucru, i-a mai costat și bani din propriul buzunar.

Luând în discuţie Referatul de aprobare din 22.02.2022, al cărui semnatar este Primarul municipiului, prin care se propune inițierea unui proiect de hotărâre privind aprobarea organizării evenimentului de decernare a premiilor ”Romanian Music Awards”, în data de 22 septembrie 2022, în Scuarul Mircea cel Bătrân, pus la dispoziție cu titlu gratuit de Municipiul Râmnicu Vâlcea, suportarea din bugetul local a sumei de 200.000 Euro (TVA inclus), sumă ce va fi plătită în lei, la cursul BNR din data efectuării plății, precum și împuternicirea primarului municipiului pentru negocierea condițiilor și încheierea protocolului de colaborare, în vederea organizării evenimentului mai sus menționat.

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea

1 thought on “200.000 de euro din bugetul local pentru nervi în trafic | Organizarea evenimentului Romanian Music Awards a cauzat ocuparea absolută a carosabilului din Râmnicu Vâlcea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *