Meciul anului!

Cel mai așteptat meci al sezonului, SCM Rm. Vâlcea – CSM București, meci contând pentru etapa 5 de campionat se va disputa în Sala Sporturilor Traian, joi, 22 septembrie, de la ora 17.30 și va fi televizat în direct de canalul Pro Arena.

Vâlcea joacă cel mai spectaculos handbal al momentului și după patru etape ocupă locul 3, la egalitate de puncte cu CSM București, care are însă un golaveraj mai bun.  Echipa din Capitală este favorită la câștigarea titlului, ținând cont de lot și de buget, dar SCM este neînvinsă și are șansa ei în acest derby. CSM va veni la Vâlcea între două jocuri dificile de Liga Campionilor.

Antrenorul echipei vâlcene, Bent Dahl spune că acest joc este o bună oportunitate de a vedea ce pot jucătoarele sale.  ”Am muncit mult în pregătiri pentru a schimba stilul de joc al echipei, pentru a oferi fanilor un handbal de calitate, iar fetele s-au adaptat rapid și am avut un start bun de sezon. Ne pregătim în fiecare zi și sperăm că apărarea să mai bună în meciul de joi, cu CSM București, trebuie să facem progrese și la acest capitol. În meciul cu CSM avem numai de câștigat, echipa din Capitală nu ar trebui să piardă niciun joc în campionat, are jucătoare de top,  o să pregătesc cu intensitate acest joc și rămâne de văzut dacă vom fi la un nivel bun. Dacă vom avea o scânteie le vom pune puțină presiune, dar voi fi foarte fericit dacă ne vom face jocul nostru, apoi vom vedea și rezultatul. Pe noi ne motivează mereu să jucăm contra lor, nu contează data, pentru noi ca echipă este un test pentru nivelul de top, dacă vom dori să fim acolo în viitor. Acest meci nu ne poate schimba obiectivul pentru sezon, chiar dacă câștigăm sau pierdem, rămân multe meciuri de jucat în campionat. S-a jucat doar o lună, iar eu sunt antrenor care mereu merg la victorie, indiferent de adversar, apoi învățăm din eșecuri dar și din victorii” a spus nordicul.

Florica și Klikovac, absențele SCM-ului

La SCM nu vor putea juca Cristina Florica și Bobana Klikovac, care sunt în recuperare după accidentări mai vechi. În schimb, ar putea debuta interul dreapta Tanja Asanin, după ce internaționala din Muntenegru a primit viza de ședere.  ”Tanja s-a integrat bine, poate fi un back-up pentru Daria, lucru care mă bucură, pentru că avem un lot restrâns pe posturi. Tanja ne poate ajuta mult din poziția de inter dreapta” a spus Bent Dahl.

Fanii pregătesc o coregrafie specială

Suporterii vâlceni pregătesc pentru acest joc o coregrafie specială în roșu și albastru, culorile clubului. Tehnicianul Bent Dahl așteaptă ca Sala Traian să fie arhiplină și să pună presiune pe oaspete. ”Îmi doresc să avem o sală plină, este oportunitatea să vedem ce putem să jucăm handbal, vrem să ne dovedim nouă și orașului. Fanii vor avea ocazia să vadă una dintre cele mai buna echipe din Liga Campionilor. Sper că toată lumea va alerga după bilete la acest joc, deoarece va fi șansa să vadă un handbal de calitate. O sală plină va crea o atmosferă fantastică, cu o presiune imensă, deci vă aștept pe toți la meciul de joi!” a mai spus norvegianul.

Prețul unui bilet este de 15 lei și acestea s-au pus în vânzare de miercuri la casa de bilete a Sălii Sporturilor Traian. Tichetele rămase se vând și joi, începând cu ora 12.00.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *