Consilier local PER din Râmnicu Vâlcea: „să sugi o m*ică”, „p…..ă frânaru”

Un consilier local din Râmnicu Vâlcea pe nume Eduard Ionuț Nuică a comentat pe Facebook la o postare distribuită de un utilizator în care se afla un videoclip cu un membru din opoziție: viceprimarul Virgil Pîrvulescu. Acest consilier local face parte din PER, formațiune politică a cărui lider local este chiar primarul orașului, Mircia Gutău.

Comentariul jignitor este țintit asupra celui care a distribuit postarea, pe nume Boureci Adrian:

Ca răspuns la comportamentul nepoliticos al consilierului local, viceprimarul Virgil Pîrvulescu ne-a declarat că nu se aștepta la un asemenea limbaj din partea unei persoane publice care face parte chiar din formațiunea politică din subordinea primarului Mircia Gutău:

Ieșirile grobiene din spațiul public ale unor consilieri locali ai primarului, prea bine obișnuiti cu traseismul politic și cu poziția ghiocel, nu merită un răspuns din partea mea. Eu las cetățenii să le răspundă, prin vot, peste 2 ani la alegerile locale. Dacă vâlcenilor le place un astfel de comportament și sunt mulțumiți de modul în care primarul Gutău cheltuie banii din bugetul local, vom vedea în 2024. Decența și bunul simț sunt aparent lucruri străine în grupul apropiaților lui Mircia Gutău!

Viceprimarul liberal, Virgil Pîrvulescu.

Comentariul a fost șters în cele din urmă de către consilierul local PER, Eduard Ionuț Nuică.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *