Horezu câștigă derby-ul județean cu Costești

Flacăra Horezu s-a impus cu 1-0 în duelul județean cu Minerul Costești și urcă pe loc de play-off.

Lovitura de începere a jocului a fost dată de Nunu Ionescu, fostul portar al echipei din Treapt.

 Flacăra a dominat prima repriză, în care și-a creat mai multe ocazii, cea mai mare fiind a lui Adi Popa, care a încercat să lobeze portarul, dar D. Vlădoi a intervenit. Fundașul horezenilor, Adrian Bărbuți a marcat cu capul unicul gol al meciului, în minutul 27, după un corner.

În partea secundă, jocul s-a echilibrat și ambele echipe au avut ocazii. Costești a jucat bine și a presat momente bune, remarcați fiind Vasilescu și Fierbințeanu. Horezenii au suferit pe final, dar s-au impus cu 1-0 și au revenit pe loc de play-off. În schimb, Costeștiul a căzut pe locul 9 și probabil se va lupta pentru evitarea retrogradării.

Astfel, horezenii au respirat ușurați după succesul greu cu Costești. ”A fost un meci frumos, între două echipe bune, suntem bucuroși că am câștigat. Trebuie să muncim mult, să rămânem concentrați și să acumulăm cât mai multe puncte. Urmează un nou joc dificil, la Călimănești, o echipă bine organizată, cu antrenor foarte bun” a spus antrenorul-jucător Adrian Popa.

Directorul sportiv de la Minerul, Marius Vlădoi spune că echipa sa este pe drumul cel bun. ”Nu am făcut un joc bun în prima repriză, dar am controlat a doua parte, am avut curaj și ne-am ridicat la nivelul adversarei. Mai avem lucruri de reglat, dar suntem pe un drum bun. Dacă eliminăm erorile făcute în prima repriză, vom arăta și mai bine” a spus Marius Vlădoi.

Flacăra: Păușescu – Stanciu, Bărbuți, Mocioacă, Ivan – Cioinac, Ov. Popescu – Ad. Popa, Precup (Habet 88), Trașcă (R.Dinu 93) – Dobrescu (Dușmanu 76).

Minerul: D. Vlădoi – I. Marian, Nicolaescu, Cotolan (C. Stanca 78), Vasilescu – Gruinea (Neacșa 37), Tisanu, Enache –  Fierbințeanu (C. Ion 78), R. Filip (Stere 72), D. Negoiță (Militaru 37).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *