Ziua comunei Frâncești, o sărbătoare a întregii comunități

La finalul săptămânii a avut loc „Ziua Comunei Frâncești”. Locuitorii comunei Frâncești, oaspeții și invitații de seamă au fost prezenți în centrul localității, în zona târgului, la o serie de evenimente organizate de administrația locală. 

Din program a făcut parte un spectacol susținut de artiști renumiți, un târg tradițional, foc de artificii, dar și activități dedicate copiilor.  

În cadrul manifestărilor, primarul Daniel Paraschiv a ținut un discurs în care a evidențiat importanța acestei zile.

„ Marcarea zilei comunei Frăncești este o zi pe care o dedicăm tuturor locuitorilor comunei și invitațiilor care au dorit să fie alături de noi în aceste clipe minunate.  Sunt bucuros că și în acest an ați venit într-un număr foarte mare la sărbătoarea comunei noastre. Le mulțumesc tuturor oaspeților de seamă care au acceptat invitația mea de a fi prezenți astăzi aici. Nu în ultimul rând, le adresez mulțumiri tuturor cetățenilor pentru încredere și sprijin, iar colegilor mei din Consiliul Local și din aparatul administrativ le mulțumesc pentru buna colaborare și implicare”, spune primarul localității Frâncești, Daniel Paraschiv.

Duminică, 25 septembrie 2022, a fost o zi plină, memorabilă la Frâncești de ziua comunei. Sute de locuitori ai comunei au sărbătorit cu mare fast alături de Primăria și Consiliul Local Frâncești. O zi despre care se va povesti și fotografiile se vor privi până la sărbătoarea următoare. Evenimentul s-a încheiat seara târziu cu un spectaculos foc de artificii care a luminat cerul comunei. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *