Dăești iese din corzi!

După două înfrângeri consecutive, Viitorul Dăești s-a impus la Fedeleșoiu, 1-0 cu ultima clasată, Vedița Colonești, rezultat care readuce liniștea la Fedeleșoiu.

După șapte luni de la operația de cartilaj, Lucian Iordache a revenit pe teren și a fost titular în disputa cu ”lanterna roșie”, Vedița, o echipă mult sub nivelul celei din sezonul trecut.  Venită după două eșecuri consecutive, Viitorul și-a recâștigat liniștea după succesul a limită, 1-0 cu Vedița.

Juniorul Nicula a avut prima ocazie în minutul 15, când a scăpat singur spre poartă lateral stânga, dar șutul său a fost blocat de un fundaș.

Golul vâlcenilor a venit în minutul 31, după un corner bătut de Grecu, la care Cr. Munteanu a venit din spate și a marcat din 3 metri!  Vedița a încercat să pună probleme, dar apărarea gazdelor a rezistat.

Garcia a ratat în minutul 71 o șansă bună, când mingea i-a venit bine de la un adversar, dar a tras peste din doar 8 metri. Dr. Popa a fost aproape de gol în minutul 83, când a scăpat bine pe flancul stâng după o acțiune personală, dar șutul său a fost blocat.

Din minutul 85, oaspeții au rămas în inferioritate numerică. Dragoș Popa a mai ratat  o ocazie mare  în minutul 90, când a scăpat singur,  dar a tras slab, în brațele portarului. Viitorul s-a impus cu 1-0 și răsuflă mai ușurată, dar o așteaptă o deplasare foarte grea, la Turnu Măgurele.

Stranierii Saleh și Wilfred au plecat în Nigeria, pentru a obține viza de ședere în România. Aceștia ar putea să fie apți de joc la derbyul județean cu Flacăra.

Dăești: Lungu – Ghiță, Cr. Munteanu, M. Diaconescu, Samson – Iordache (Manole 88), Garcia – Nicula (Popolan 66), Tiihonen, Grecu (Pahama 79) – Dr. Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *