Salbă de medalii pentru sportivii de la Chimia la Campionatul Național de powerlifting clasic

Sportivii de la CS Chimia Rm. Vâlcea au obținut rezultate excelente la Campionatul Național de powerlifting clasic, juniori și seniori, în Iași, desfășurat săptamana trecută, la Iași.

Andrada Bulai a concurat la juniori 1, dar și la seniori. La juniori 1, Andrada a obținut o medalie de aur (genuflexiuni) și trei medalii de argint (împins culcat, îndreptări și total), iar la seniori a câștigat aceleași medalii la probele similare.

Andrei Petru a obținut la juniori 1 medalaii de aur la genuflexiuni, îndreptări și total și o medalie de bronz la împins culcat. La seniori, sportivul de la Chimia a obținut trei medalii de bronz, la genuflexiuni, îndreptări și total. Tot la juniori 1, Alexandru Hagiu a câștigat două medalii de bronz, la îndreptări și total.

Sportivii de la secția de powerlifting sunt antrenați de Valentin Pătru. Antrenorul a concurat și el în proba de masters, unde a obținut primul loc la genuflexiuni, împins culcat, îndreptări și total. Tot la masters, Lucica Olah a câștigat aurul la genuflexiuni, împins culcat, îndreptări și total.





Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *