Dăeștiul face show la Turnu Măgurele

Viitorul Dăești s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Turnu Măgurele și echipa lui Călin Cojocaru a revenit în lupta pentru play-off.

Dăeștiul a depășit pasa slabă și a făcut în deplasarea de la Turnu Măgurele cel mai bun meci din acest sezon. În fața unei candidate la play-off, Viitorul a câștigat net, cu 3-1, după ce a condus cu 3-0.

Finlandezul Tiihonen a deschis scorul în minutul 39, cu un șut de la 25 de metri, la colțul scurt. În repriza secundă a ieșit la rampă Robert Grecu, care  a reușit o ”dublă”  în minutele 54 și 63. Brazilianul Garcia a reușit o fază foarte frumoasă la golul doi, la care a pasat decisiv pentru Grecu. La golul trei, Dr. Popa a fost servant. În prelungiri, Turnu Măgurele a redus din diferență prin Dalu.

După două victorii consecutive, dăeștenii au urcat pe locul 5 și au revenit în lupta pentru play-off.

De săptămâna viitoare, trupa lui Călin Cojocaru va fi mult mai puternică. Nigerienii Saleh și Wilfred revin luni în țară cu viza de ședere, în timp ce Vasile, Anghelina, Pîrvu și Pîrvulescu revin după accidentări.

Tehnicianul Călin Cojocaru este convins că echipa va ajunge acolo unde își propune. ”Am întâlnit o echipă bună, neînvinsă pe teren propriu, dar am avut atitudine bună, dăruire și nu le-am dat prea multe șanse adversarilor. Ca aspect negativ, pot să spun doar că ne-am relaxat pe final și la ultima fază am primit gol. Îi felicit pe băieți pentru atitudine, pentru rezultat și cum ne-am pregătit în ultimele două săptămâni. Avem un lot bun și nu vreau să vorbesc de indisponibilități. Important este că începem să creștem. Ne bucurăm acum, iar de luni ne concentrăm pe jocul următorul. Pas cu pas, vom ajunge acolo unde ne dorim. Trebuie să ne pregătim și mai bine, să fim umili, modești, să nu credem că am realizat ceva cu cele două victorii consecutive, dacă nu continuăm la fel. Ne gândim deja la meciul cu Horezu, o echipă care, la fel, ca și Turunu Măgurele, e acolo sus. Seria e foarte echilibrată. Între locul 2 și 6 sunt doar trei puncte, deci orice e posibil. Mai sunt multe etape și războiul e departe de a fi câștigat de vreo echipă. Trebuie să rămânem concentrați”, a declarat antrenorul echipei din Dăești, Călin Cojocaru.

Pentru Dăești urmează derby-ul județului, cu Flacăra Horezu, meci programat sâmbătă, la Fedeleșoiu.

Viitorul Dăești: Lungu – Ghiță, Cr. Munteanu, Diaconescu, Samson – Iordache (Manole 83), Tiihonen, Garcia – Grecu (Nicula 83), Dr. Popa (Popolan 86), Pahama (Bîrzan 76).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *