Flacăra arde spre play-off

Susținută de peste 500 de suporteri, Flacăra Horezu a reușit sâmbătă o victorie uriașă, 1-0 în Treapt cu liderul CSM Alexandria.

Liderul Seriei 6, CSM Alexandria a suferit sâmbătă prima înfrângere în campionat, chiar în Treapt.

Jocul a fost unul echilibrat, horezenii având în prima parte câteva situații bune. Antrenorul-jucător Ad. Popa a avut prima ocazie, dar a tras pe lângă poartă. Apoi Trașcă a reluat cu capul puțin pe lângă. Alexandria răspunde prin Voicu, găsit singur în careu, dar jucătorul oaspeților ratează preluarea și șansa să fie singur cu Sporea.

Partea secundă a continuat în aceeași notă de echilibru, cu ambele echipe atente pe defensivă și căutând să surprindă adversarul. În minutul 53, după o centrare din dreapta, Precup reia slab din poziție bună. Apoi, Sporea scoate bine șutul violent al lui Nicola. Oaspeții au cea mai mare ocazie a meciului în minutul 70, când Ivan sare pe sub minge, Ana preia în careu și șutează, dar mingea lovește bara.

Intrat pe teren cu un sfert de oră înainte de final, Radu Dobrescu a dat lovitura în minutul 82. Atacantul Horezului a presat bine un adversar, a recuperat și scăpat singur spre poartă și a marcat peste portarul Cristica.

Alexandria a trecut în ofensivă, dar nu a reușit să își mai creeze ocazii și a suferit astfel primul eșec în campionat.

Introducerea lui Radu Dobrescu a fost decisivă, atacantul marcând după o acțiune personală.  ”Sunt bucuros că am marcat, dar în primul rând că am câștigat. Am văzut că mingea se oprește și m-am gândit să atac, că dacă adversarul făcea fault îi dădea roșu, dar nu s-a băgat. Adi Popa m-a convins să revin la Horezu, acum avem echipă mai puternică și sunt alte condiții. Dacă o ținem așa, vom prinde play-off-ul. Eu îmi doresc să marchez meci de meci, dacă câștigă echipa este și mai bine” a spus Radu Dobrescu.

Etapa viitoare programează derby-ul vâlcean dintre Viitorul Dăești și Flacăra Horezu.

Flacăra: Sporea – Pintilie, Mocioacă, Bărbuți, Ivan – Ov.Popescu, Cioinac – A.Stanciu, Precup (Habet 90), Trașcă (R.Dinu 64) – Ad.Popa (Dobrescu 74).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *