Jean Turmacu cere echidistanță în arbitraje: ”Probabil, erorile s-au făcut dintr-un exces de zel al AJF!”

SCM Rm. Vâlcea nu a reușit să câștige sâmbătă, în etapa 7 din Liga a IV-a, 0-0 în Zăvoi cu FC Păușești Otăsău, iar oficialii clubului cer AJF-ului ca ierarhia să fie stabilită pe teren.

Oficialii SCM-ului au acuzat probleme de arbitraj la jocurile cu Mădulari și Păușești Otăsău, în care au remizat.

”Este ciudat cum după doar șapte etape, arbitrii au stabilit ierarhia! În două jocuri în care SCM a pierdut puncte, împotriva echipei noastre au fost făcute greșeli flagrante, în timp ce ceilalți competitori ai noștri au câștigat în urma unor erori evidente în favoarea lor. Probabil, toate acestea s-au făcut dintr-un exces de zel al AJF, care încearcă să transmită arbitrilor vreun mesaj. După jocul din prima etapă, câștigat de formația noastră fără dubii, a fost declanșată o adevărată campanie împotriva arbitrului întâlnirii, fără ca nimeni să își asume vreo declarație în acest sens. Am considerat de bun simț să nu avem o poziție oficială visavis de aceste declarații neasumate de nimeni, însă ne dorim ca ierarhia Ligii a IV-a să fie stabilită pe teren, fără a fi influențată de alți factori în afară de de jocul competitorilor. De această dată tragem acest semnal de alarmă și dorim să subliniem că nu ne încălzesc sub nicio formă sancțiunile probabile pe care le suferă arbitrii. Așa cum noi respectăm pe toată lumea, dorim să fim respectați” a declarat Jean Turmacu, șeful secției de fotbal de la SCM Rm. Vâlcea.

În clasamentul Ligii a IV-a, lider este Sparta Rm. Vâlcea (19 puncte), urmată de Chimia Rm. Vâlcea (18 puncte) și SCM Rm. Vâlcea (17 puncte). FC Păușești Otăsău este pe 4, cu 14 puncte, dar are și un meci mai puțin disputat, astfel că lupta la vârful clasamentului este una foarte strânsă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *