Un vâlcean, ținta ANAF | Banii produși din Youtube, Onlyfans sau Facebook sunt verificați de fisc

Fiscul a descoperit, într-o singură lună, mai bine de 8 milioane de lei nedeclarați de către 400 de români. Suma reprezintă diferențe între veniturile declarate și banii din conturi, pentru luna septembrie. Printre persoanele verificate de inspectorii ANAF se numără și 128 de influenceri care câștigă bani din activități pe platforme precum Youtube, Facebook sau OnlyFans.

ANAF, cu ochii pe un vâlcean

Totalul de bani în neregulă găsiți de ANAF reprezintă suma de 8.000.000 lei în toată țara. Aproape jumătate din sumă aparține unui singur om, anume o diferență majoră a fost găsită la o persoană fizică din Suceava, care are 3.000.000 lei nedeclarați.

O persoană din Vâlcea face parte din topul celor vizați, având 1.212.000 lei nedeclarați din veniturile de pe platformele de socializare.

Acești oameni au la dispoziție 270 de zile la dispoziție pentru a face o declarație de patrimoniu, în care să explice de unde apar aceste diferențe. Dacă explicația îi va mulțumi pe inspectorii fiscali, aceștia vor înceta orice formă de verificare. Dacă nu, vor trebui să constate fapte de evaziune fiscală, de corupție și să depună o plângere penală la Parchet.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *