Derby vâlcean la Fedeleșoiu!

Aflate pe val, Viitorul Dăești și Flacăra Horezu se înfruntă azi, de la ora 15.00, la Fedeleșoiu, în etapa 8 a Seriei a VI-a din Liga a III-a.

Cele două formații s-au mai duelat în acest sezon și în cupă, la Horezu, unde gazdele s-au impus după prelungiri.

După un start slab de sezon, Dăeștiul și-a revenit și vine după două victorii consecutive, ultima chiar la Turnu Măgurele, pe terenul unei rivale la play-off. Jucătorii lui Călin Cojocaru sunt de aseară în cantonament la Călimănești, iar în lot sunt în premieră și cei doi nigerieni, Saleh și Wilfred, care au obținut viza de ședere în România. Vasile și Anghelina sunt în recuperare după accidentări, Pîrvu și Pîrvulescu abia și-au reluat antrenamentele, iar portarul Cotolan mai are o etapă de suspendare. Viitorul este deocamdată pe 6, dar poate urca pe loc de play-off dacă câștigă azi.

Flacăra Horezu vine după trei victorii consecutive și are în lot mulți jucători care sezonul trecut au evoluat la Dăești. Horezenii au câștigat etapa trecută cu liderul Alexandria și au urcat pe locul 2. Antrenorul-jucător Adrian Popa nu are probleme de lot.

Cu siguranță, meciul de azi dintre cele mai bune echipe din județ este deschis oricărui rezultat, niciuna dintre echipe nefiind favorită. Cel mai probabil, cei doi antrenori vor miza în mare parte pe aceeași jucători folosiți etapa trecută, în care s-au obținut victorii importante.

Centralul partidei este Marius Naidin (Pitești), iar la linii vor fi Florin Păunescu (Rm. Vâlcea) și Lucian Tănase (Pitești).

Echipe probabile:

Viitorul: Lungu – Ghiță, Cr. Munteanu, Diaconescu, Samson – Iordache, Tiihonen, Garcia – Grecu, Dr. Popa, Saleh.

Flacăra: Sporea – Pintilie, Mocioacă, Bărbuți, Ivan – Ov. Popescu, Cioinac – A.Stanciu, Precup, Trașcă – Ad.Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *