Egal echitabil în derby-ul județului

Viitorul Dăești și Flacăra Horezu au remizat sâmbătă, la Fedeleșoiu, scor 0-0 și ambele echipe vâlcene continuă lupta pentru intrarea în play-off-ul Seriei 6 din Liga a III-a.

Stadionul Gheorghe Ciociu din Fedeleșoiu a fost sâmbătă arhiplin, 600 de spectatori venind să vadă cele mai bune echipe din județ, Viitorul Dăești și Flacăra Horezu. Însă, Dăești și Horezu s-au anihilat reciproc, au riscat foarte puțin și astfel a ieșit un joc anost, încheiat cu un scor echitabil, 0-0.

După primul sfert de oră, Dăeștiul are prima ocazie prin Cr. Munteanu, care a trimis peste poartă din doar câțiva metri, după ce Diaconescu recentrase cu capul. A fost cea mai mare ocazie a meciului! Horezu pune și ea probleme în minutul 34, după o incursiune a lui Trașcă, dar Dobrescu trage în blocaj, apoi Cioinac reia pe lângă poartă din marginea careului.

Partea secundă se reia cu o șansă bună a oaspeților, dar Stanciu, găsit singur în careu, ratează preluarea. Apoi, Trașcă bate periculos o lovitură liberă din flancul stâng, dar portarul Lungu deviază în corner. Viitprul revine în atac și Garcia trage și el periculos din unghi greu, dar pe lângă.  În minutul 65, portarul horezenilor, Sporea blochează cu piciorul execuția lui Dr. Popa. Apoi, în minutul 80, Adi Popa bate puțin pe lângă poartă o lovitură liberă de la 25 de metri. De remarcat debutul nigerianului Saleh la Dăești, după ce s-a rezolvat problema cu viza, în timp ce Wilfred a stat pe bancă.

S-a terminat 0-0, un rezultat echitabil, după un joc cu puține faze de poartă și fotbal cu lingurița pentru spectatori. După opt etape, Horezu este pe locul 3, cu 16 puncte, în timp ce Dăești este pe 6, cu 13 puncte.

Viitorul Dăești – Flacăra Horezu 0-0

Stadion Gheorghe Ciociu – Fedeleșoiu, spectatori 600

Dăești: Lungu – Ghiță, Cr. Munteanu, M.Diaconescu, Samson – Garcia, Iordache, Tiihonen – Pahama (Bîrzan 72), Dr. Popa, Nicula (Saleh 72). Antrenor: Călin Cojocaru

Horezu: Sporea – Pintilie, Mocioacă, Bărbuți, Ivan – Cioinac, Ov.Popescu – Stanciu, Precup (Habet 85), Trașcă (R. Dinu 78) – Dobrescu (Ad. Popa 60). Antrenor: Adrian Popa

Călin Cojocaru: ”Egal echitabil”

Antrenorul Dăeștiului, Călin Cojocaru consideră rezultat ca fiind just după aspectul meciului.  ”A fost echitabil după aspectul jocului, prima repriză a fost a lor, a doua noi ne-am creat mai multe ocazii, am avut și un penalty clar spun eu, la Nicula. A fost un meci echilibrat, fără multe ocazii, mai închis, neplăcut ochiului. Sunt bucuros că nu am luat gol, sunt nefericit că nu am câștigat. Am jucat acasă și trebuia să câștigăm, însă felicit echipa pentru atitudine și sper să continuăm tot așa. Mai sunt multe meciuri de jucat, trebuie să fim modești, să ne pregătim și rezultatele vor veni” a spus Călin Cojocaru.

Adi Popa: ”Un punct câștigat”

După ce sezonul trecut a ajuns cu Dăeștiul la barajele de promovare, antrenorul-jucător Adrian Popa a resuscitat în acest sezon Flacăra, care a devenit din echipă retrogradată una din candidatele la play-off. ”E un punct muncit, băieții au alergat mult, echipa a stat bine în teren. Au fost ocazii de ambele părți, un  meci echilibrat, oricine putea câștiga, felicit echipa că am plecat cu un punct de pe un teren greu. Pentru noi este un punct câștigat. Mai sunt multe meciuri din sezonul regular, trebuie să fim concentrați. Este îmbucurător că oamenii au venit în număr mare la meci, a fost un joc plăcut pentru ei, chiar dacă a fost un joc închis. Urmează pentru noi un joc dificil cu Craiova II, o echipă cu jucători  de mare calitate, care pot să învingă orice echipă” a spus tehnicianul Horezului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *