Posturile vacante în administrația din Tomșani, din nou scoase la concurs

Primarul localității Tomșani, Nicolae Andrei: „Îmi doresc să se ocupe aceste posturi vacante de oameni capabili, profesioniști și motivați”.

Primarul localității Tomșani, Nicolae Andrei, s-a arătat dezamăgit fiindcă administrația locală a organizat de trei ori concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a trei funcții publice vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Pentru ocuparea acestor posturi primăria căută profesioniști, pasionați și motivați să contribuie la dezvoltarea localității în următoarele domenii: urbanism, achiziții, consilier juridic. 

Alesul local spune că organizarea concursului se va relua și îi îndeamnă pe cei doritori să participe la înscriere în perioada următoare: 

„Problema cu care ne confruntăm este cea a locurilor vacante în administrație. Avem posturi libere pe care le-am scos la concurs de trei ori pentru departamentele urbanism, achiziții, consilier juridic, dar nimeni nu reușește să treacă examenul. Posturile sunt neocupate în continuare, le vom scoate din nou la concurs și îmi doresc să se înscrie cât mai mulți doritori. Nu știu ce se întâmplă, nu pot să spun nimic, nu eu evaluez, dar îmi doresc să se ocupe aceste posturi vacante de oameni capabili, profesioniști și motivați să pună umărul la dezvoltarea acestei localități. Pe această cale îi invit, pe toți cei care sunt pregătiți și cu dorința de a contribui la transformarea administrației să participe la concurs. Pe cei interesați îi asigur că organizarea concursurilor este corectă pentru ocuparea acestor posturilor vacante din primărie”, a precizat primarul localității Tomșani, Nicolae Andrei.

Viceprimarul Vasile Popa: „Scopul nostru este acela de a atrage profesioniști în administrația publică”

Un lucru este cert: primarul localității Tomșani, Nicolae Andrei, are nevoie de profesioniști, de oameni cu coloană vertebrală și care doresc să miște lucrurile din loc împreună cu el și viceprimarul Vasile Popa, dar și cu angajații aparatului administrativ: 

„Administrația nu este un lucru ușor, implică responsabilitate, este un domeniu stufos, destul de greoi, de aceea este nevoie de oameni buni, școliți în acest sens. Scopul nostru este acela de a atrage profesioniști în administrația publică, oameni care să viseze administrație și care să lucreze bine în echipă”, a completat viceprimarul Vasile Popa.

 Mai multe informații despre posturile vacante pot fi găsite pe site-ul Primăriei Tomșani. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *