Majorare cu subvenție pentru locuitorii orașului Râmnicu Vâlcea racordați la CET Govora

În ședința de Consiliu Local de vineri, 21 octombrie, urmează să se aprobe, la solicitarea CET Govora, o majorare a prețului de producție a energiei termice până la valoarea de 338,06 lei (TVA inclus), a anunțat Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Ca urmare, am înregistrat suplimentar pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local un Raport de modificare a proiectului inițial de hotărâre prin care AM PROPUS CA PREȚUL GIGACALORIEI FACTURAT CĂTRE POPULAȚIE SĂ NU SE MAI MAJOREZE, rămânând la ultima valoare aprobată – respectiv de 338,06 lei/Gcal. (TVA inclus). Diferența până la prețul de producție al CET Govora urmează să fie acoperită de la bugetul local prin creșterea proporțională a subvenției la valoarea de 226,03 lei/Gcal.

Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

Virgil Pîrvulescu, viceprimarul orașului, spune că este o victorie în ceea ce privește lupta dintre liberali și echipa Gutău. De asemenea, acesta spune că subvenția se aplică doar celor racordați la termoficare. Prin urmare, cei care își asigură energia termică independent sau din alte surse nu vor beneficia de această subvenție susținută de la bugetul local.

Și totuși se poate! Deși poate părea o victorie, pentru mine nu înseamnă decât un pas mic privind instituirea normalității în orașul nostru! Astfel, am reușit să obligăm actuala majoritate din Primăria Municipiului Rm. Vâlcea, PSD+PER+USR să introducă o subvenție la căldură de 226.03 lei/Gcal! Acest lucru nu era posibil dacă în toată această perioadă, nu continuam să ne luptăm pentru interesul dvs., al cetățenilor, iar dvs. ne-ați răsplătit prin intenția dvs. de vot exprimată prin intermediul sondajelor de opinie efectuate în această perioadă! Deci, #votuldvscontează și asta îi sperie! Dar, în același timp, vreau să vă spun că locuitorii orașului nostru nu sunt doar cei racordați la termoficare! Acesta este motivul pentru care vom continua lupta cu actual majoritate PSD+PER+USR, astfel încât toți cetățenii să poată beneficia de sprijin, întrucât toți plătim impozite și taxe! PS: Vreau să mulțumesc consilierilor locali PNL, fără ajutorul cărora nu puteam duce această luptă!

Viceprimarul liberal, Virgil Pîrvulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *