Peste 8 kilometri de drumuri se vor asfaltate la Slătioara

La Slătioara, prin Programul Național de Investiții vor fi modernizate nu mai puțin de 21 de străzi din comună. Primarul localității Slătioara, Camelia Romcescu, speră că foarte curând Primăria va lansa inclusiv licitația publică pentru atribuirea contractor de prestări servicii pentru ambele proiecte, în valoare de 12.000.000 de lei: 

„Cele două proiecte care au primit finanțare vor viza modernizarea infrastructurii rutiere. În cadrul acestei finanțări se vor asfalta drumurile comunale pe o lungime de 8 kilometri. În primul proiect sunt prinse în vederea asfaltării 14 drumuri, iar în cel de-al doilea 7 drumuri. Pe lângă aceste două proiecte, noi am mai depus un proiect pentru modernizarea drumurilor, iar cel de-al patrulea proiect prevede construirea unor punți pietonale pentru care vom identifica o altă sursă de finanțare. Pentru proiectele finanțate s-au aprobat indicatorii. Cu aceste investiții, infrastructura din localitatea Slătioara ar fi încheiată”, a afirmat primarul localității Slătioara, Camelia Romcescu.

La Slătioara se construiește o sală de sport modernă, cu fonduri atrase prin Compania Națională de Investiții. Locația va avea o capacitate de 102 locuri și este finanțată în totalitate cu bani atrași prin Compania Națională de Investiții, nefiind necesară suportarea unor costuri suplimentare de către administrația locală. Sala de sport va avea suprafața sportivă dimensionată pentru handbal și marcaje pentru terenuri de volei și baschet. Terenul amenajat în interiorul sălii va fi dotat cu coșuri de baschet fixe, porți, fileu, panouri și plase, suporți pentru montarea fileului de volei și tenis.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *