USR Vâlcea începe campania electorală devreme

Partidul USR și-a pierdut din avântul politic, atât la nivel național cât și local. Oamenii politici din celelalte partide nu oferă USR vreo șansă de a mai câștiga procente substanțiale la următoarele alegeri pentru că au scăzut foarte mult în sondaje. Fie că motivul se leagă de certurile politice din interiorul partidului sau de continua opoziția prin care pune la perete PSD sau PNL, nu pare că aceștia caută soluții.

La Râmnicu Vâlcea, filiala județeană USR tocmai a organizat o activitate de tip campanie electorală în oraș, pentru a discuta cu locuitorii. Membrii USR spun că au discutat cu locuitorii orașului despre economie, problemele actualului guvern și alte subiecte.

O nouă după-amiază petrecută în stradă printre vâlceni. Am stat de vorbă cu oamenii, ne-au impresionat poveștile de viață auzite, unele din păcate triste, majoritatea generate de criză și scumpiri. Bătrâni care abia își permit pâinea zilnică, părinți care își văd copiii plecați departe în căutarea unui trai mai bun, familii pentru care a face o mică bucurie copiilor a devenit un lux. Asta este Vâlcea anului 2022, asta este România de azi, împotmolită în regimul unor guvernări pentru care contează și a contat doar propria îmbogățire, propriile interese.

USR PLUS Vâlcea.

Chiar dacă USR invocă motivul îmbogățirii politicienilor care sunt la guvernare în acest moment, aceștia joacă propriul interes la Râmnicu Vâlcea. Anume, votează proiectele de hotărâre din Consiliul Local aproape de fiecare dată cu echipa formată din PSD și PER, aparținând primarului Mircia Gutău. De asemenea, pe cât ar dori viceprimarul Andrei Gheorghiu să nu își asume faptul că există o alianță neoficială, primarul a tot declarat că cel mai bine se înțelege cu echipa USR și că au o colaborare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *