Horezu, șase meciuri fără eșec

Flacăra Horezu a pierdut două puncte mari în Treapt, 0-0 cu Petrolul Potcoava, dar rămâne pe loc de play-off.

Din minutul 30, ”cocoșii” au rămas în inferioritate numerică, după ce Răzvan Dinu a primit al doilea galben. Astfel, Flacăra a trecut în defensivă, preocupată să nu piardă și s-a închis bine. Oaspeții au avut două ocazii mari, dar portarul Păușescu a salvat. S-a terminat 0-0, un rezultat pozitiv pentru vâlceni, care au jucat o oră în inferioritate.

”A fost un meci în care s-a muncit mult, vreau să-i felicit pe băieți pentru efort. Nu a fost ușor să jucăm în inferioritate numerică mai bine de o repriză. Am avut și noi șansele noastre, dar și oaspeții puteau înscrie. Ne-am dăruit, ne-am dorit mai mult, dar din păcate, în situația dată, cu un om mai puțin, nu am putut mai mult. A fost un meci echilibrat, până la urmă. E un punct câștigat. Îl adăugăm celorlalte și încercăm să scoatem ceva din fiecare meci. E o serie echilibrată, niciun meci nu e ușor”, a declarat antrenorul – jucător Adi Popa.  Horezenii au șase meciuri consecutive fără înfrângere.

Lovitura de începere a acestei partide a fost dată de Titel Lungan, fost jucător la Flacăra.  ”Îi mulțumim domnului Lungan că a venit la meci și că e alături de noi. E un om deosebit, un fost fotbalist vâlcean, care a evoluat și în Treapt. Le suntem recunoscători tuturor celor care și-au pus amprenta pe fotbalul vâlcean și horezean. Bineînțeles, și suporterilor noștri, care ne susțin de fiecare dată”, a mai adăugat antrenorul-jucător al Flacărei.

La Flacăra nu au jucat Habet, Avram, Dușmanu, cu probleme medicale și nici Pintilie, suspendat.

Flacăra: Păușescu – Stanciu, Mocioacă, Bărbuți, Ivan – Cioinac, Ov. Popescu – R. Dinu, Precup (Niculcea 88), Trașcă (Dobrescu 78) – A. Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *