Comuna Mălaia va avea un dispensar medical dotat cu fonduri din PNRR

Primarul localității Mălaia, Gheorghe Dinculescu, a primit vestea că proiectul depus de Primăria comunei Malaia prin PNRR pentru dotarea cabinetului medical din localitatea Mălaia a obținut finanțare. Astfel, cabinetul medical va fi dotat cu aparatură medicală în valoare 45.150 euro fără TVA.
Dotarea cabinetului medical constă în mobilier și echipamente medicale precum electrocardiograf digital, ecograf portabil, echipamente IT, dar și multe alte dotări de care medicul de familie ar putea avea nevoie, conform comunicării Ministerului Sănătății.

În aceste condiții, după implementarea proiectului, locuitorii comunei vor avea unul dintre cele mai moderne cabinete medicale din zonă, utilat cu aparatură medicală modernă, totul datorită primarului Gheorghe Dinculescu, omul care nu renunțată la implementarea niciunui proiect, chiar dacă spune că formalismul birocratic este extrem de stufos pentru întocmirea documentațiilor pentru proiecte necesare comunității.
Prin PNRR, administrația locală are în plan montarea unor stații electrice, amenajarea unor stații de autobuz și restaurarea celor două biserici, inclusiv transformarea din categoria B a monumentelor istorice în categoria A.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *