Cozia obține un punct prețios pe ”Extensiv”!

Cozia Călimănești și-a mai adăugat în cont un punct, după remiza de azi, de pe Stadionul Extensiv, 1-1 cu Universitatea Craiova II.

Cozia s-a apărat bine și a căutat contrele rapide, iar în minutul 15, Sârbu a scăpat spre poartă, a tras, dar portarul advers a blocat. La fază următoare, Cozia a scăpat din nou pe contră, mingea a ajuns în careu la Ghighilcea, care a tras la vinclu din 12 metri și a deschis scorul. A fost primul gol pentru Ghighilicea la Călimănești!

Craiova II a egalat în minutul 49, când Domnu a înscris cu capul din 6 metri, după o centrare de pe dreapta. Deși gazdele au avut posesia, Cozia s-a apărat exact și Craiova II nu a mai avut ocazii importante. S-a terminat 1-1, un rezultat bun pentru Cozia, care este pe locul 7. A fost singurul punct obținut în această etapă de echipele vâlcene.

”E un punct câștigat, sunt mulțumit, dar ar fi fost și mai bine să plecăm cu toate cele trei puncte. Am creat probleme, jocul a fost bun. La 1-0 pentru noi, nu am făcut pasul înapoi deliberat, ne-au dus ei acolo, Craiova II e o echipă care pasează, pune presiune. Și noi avem antrenamente tari, băieții sunt la un nivel bun, dar cei de la Craiova doar asta fac, fotbal, nimic altceva. Ușor-ușor, începem să contăm și noi. Nu suntem ca alții, să ne gândim foarte sus. Important e orice punct pentru a ne salva de la retrogradare. Dacă putem și ne lasă și ceilalți, nu bat, iar noi tot adunăm puncte, bineînțeles că am putea ajunge chiar și pe loc de play-off. Dar important e să strângem puncte, să nu avem emoții. Îmi pare rău de cele pierdute cu Dăești, când am făcut niște greșeli și ne-au costat. Cu încă două puncte, era mult mai bine pentru noi”, a declarat Vasile Ilinca, tehnicianul de la Călimănești, după meciul de pe stadionul Extensiv.

Cozia: Borz – Al. Ștefan, M. Chiripuș, Proteasa – Dobrin, Horumbă, Ghighilicea, Bîrziche, Al. Chiripuș – Zamura, Sîrbu. Au mai intrat: Duca și Mazilu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *