Flacăra a contestat dreptul de joc a trei stranieri de la Vedița

După eșecul de la Colonești, scor 1-2, Horezu a contestat dreptul de joc al stranierilor de la Vedița

În etapa 11 din Seria 6 a Ligii a III-a, Flacăra Horezu a pierdut sâmbătă pe terenul ultimei clasate, Vedița Colonești, scor 1-2, dar înaintea jocului a contestat dreptul de joc al celor trei stranieri de la gazde.

Gazdele au deschis scorul în minutul 29 prin ghanezul de doar 18 ani, Nyarko, unul din jucătorii contestați de vâlceni. Imediat după pauză, Alex Trașcă a adus egalarea. Pe final, Flacăra a presat, dar gazdele au dat lovitura în prelungiri, pe contraatac, prin Mitrache și Vedița a obținut prima victorie din acest sezon, scor 2-1.

Înainte de startul jocului, oficialii Flacărei au depus o contestație în privința dreptului de joc al celor trei stranieri de la gazde, care nu ar avea permisul de ședere în țară.

Oficialul Flacărei, Daniel Demetrescu așteaptă cu interes rezultatul contestației la comisiile FRF. ”S-a contestat dreptul de joc a celor trei stranieri de la Vedița din echipa de start, cred că este prima contestație de acest fel. Regulamentul este clar, nu ai permis de muncă, nu ai voie să joci. Federația te legitimează în baza unui permis temporar, apoi trebuie să obții permisul de ședere în țară. Anul trecut, Wilfred a jucat la Colonești fără a avea această viză și cei de la Dăești au descoperit acest lucru după ce au transferat jucătorul ” a declarat Daniel Demetrescu.

”Am contestat trei din cei patru stranieri cu care au început meciul. Dacă sunt jucători profesioniști, trebuie să aibă permis de muncă. Noi am făcut contestația înainte de a începe jocul, nu ne gândeam că pierdem acolo”, a spus și Valentin Grigorescu, președinte clubului Flacăra.

Cei patru jucători străini sunt William Ofori Nyarko, Jordan Mozart Atouba Edje’e, Jones Mawuli Gadzeti și Ebenzor. Ghanezii Nyarko și Gadzeti sunt împrumutați de la Campionii FC Argeș.

După 11 etape, Flacăra are 18 puncte și ocupă locul 4 și este în luptă pentru play-off, în timp ce Vedița Colonești este ultima clasată, cu doar 5 puncte și șanse mici să evite retrogradarea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *