Primarul Daniel Tudor anunță noi reușite: Locuitorii din Șușani au un nou medic de familie iar canalizarea, dispensarul medical și școlile sunt obiective atinse 

La Șușani, pe lângă vestea că s-a semnat contractul de finanțare a proiectului de canalizare prins prin ADI Apa Vâlcea, lucrările celor două școli din satele Ușurei și Râmești sunt realizate în procent de 90%, iar dispensarului medical și școala din satul Stoiculești se vor moderniza. În acest sens lucrările sunt scoase la licitație pentru desemnarea constructorului. 

Primarul localității Șușani, Daniel Tudor, speră ca lucrările de canalizare prinse în cadrul celui mai mare proiect de apă și canalizare a județului să se deruleze cu succes. În plus, pentru a oferi locuitorilor acces la serviciile medicale de bază, administrația locală din Șușani a încheiat un contract cu un medic de familie: 

„După multe strădanii am reușit să ating obiective importante pentru locuitorii comunei Șușani. În primul rând vestea ca s-a semnat contractul de finanțare a proiectului de canalizare prins prin ADI Apa Vâlcea ne-a bucurat. Este o investiție complexă, care va acoperi destul de mult din necesarul localității. În cadrul proiectului sunt prinse lucrări pentru construirea unei stații de epurare în partea de sud a comunei și a mai multor stații de pompare. Ne dorim să se deruleze fără probleme și cât mai repede, astfel încât cetățenii să beneficieze și de această utilitate pe care și-au dorit-o de foarte multă vreme. Mai mult, de la 1 noiembrie locuitorii comunei Șușani pot beneficia de servicii medicale furnizate de medicul de familie dr. Reffai Hussam, un om extraordinar, dedicat profesiei sale nobile”, a precizat primarul localității Șușani, Daniel Tudor.  

Un nou medic de familie la Șușani

Datorită eforturilor concentrate ale administrației locale și conducerii CAS, înțelegând nevoile locuitorilor, conducerea CAS Vâlcea anunță că, începând cu data de 01.11.2022, locuitorii comunei Șușani pot beneficia de servicii medicale de asistență medicală primară furnizate de medicul de familie dr. Reffai Hussam. Serviciile medicale sunt acordate la cabinetul medical situat în cadrul dispensarului medical situat în comuna Șușani, sat Șușani, Str. Principală, Nr. 164 după următorul program:

Luni în intervalul 8,30 – 13,30

Marți în intervalul 8,30 – 13,30

Miercuri în intervalul 8,30 – 13,30

Joi în intervalul 8,30 – 13,30

Vineri în intervalul 8,30 – 13,30

Zilnic (luni – vineri), în intervalul 13,30 – 15,30, dr. Reffai Hussam va acorda servicii medicale în afara cabinetului medical prin consultații la domiciliu. 

Precizăm că, în cadrul cabinetului, pe lângă activitatea specifică de medicină de familie, potrivit contractului încheiat cu CAS Vâlcea dr. Reffai Hussam asigură și servicii de monitorizare pacienți Covid-19 și testare, gratuită, cu teste rapide antigen. Urăm succes în activitate domnului dr. Reffai Hussam! Asigurăm pe această cale, toți cetățenii județului Vâlcea că instituția noastră va trata cu maximă seriozitate, celeritate și profesionalism orice situație care poate afecta acordarea serviciilor medicale către acești. Am fost, suntem și vom fi în slujba cetățenilor !”, a anunțat Alin Voiculeț, directorul general al CAS Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *