Comisia de Disciplină a respins memoriul Flacărei!

Întrunită ieri, Comisia de Disciplină a FRF a respins memoriul făcut de Flacăra Horezu îninatea jocului din deplasare cu Vedița Colonești, prin care vâlcenii contestau permisul de muncă al stranierilor de la gazde.

Flacăra Horezu a pierdut, scor 1-2, în cadrul etapei a 11-a a sezonului regular, dar înaintea partidei desfășurate pe stadionul ”Mircea Stan” din Coloneşti (Olt) a contestat dreptul de joc al celor trei stranieri de la gazde, solicitând să fie verificate permisele de muncă.

”În baza art. 25 și 26 din ROAF, respinge contestația ACS Flacăra Horezu, ca neîntemeiată” este decizia anunțată azi de către Comisia de Disciplină a FRF.

Vâlcenii s-au bazat pe faptul că Dăeștiul a acuzat că Wilfred nu avea permis de muncă în momentul transferului de la Colonești. ”S-a contestat dreptul de joc a celor trei stranieri de la Vedița din echipa de start, cred că este prima contestație de acest fel. Regulamentul este clar, nu ai permis de muncă, nu ai voie să joci. Federația te legitimează în baza unui permis temporar, apoi trebuie să obții permisul de ședere în țară. Anul trecut, Wilfred a jucat la Colonești fără a avea această viză și cei de la Dăești au descoperit acest lucru după ce au transferat jucătorul”, a declarat în momentul contestației Daniel Demetrescu, directorul sportiv al Flacărei.

Cu siguranță, clubul din Horezu nu va face Apel la decizie, astfel că rezultatul jocului de la Colonești va rămâne neschimbat, 2-1 pentru Vedița.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *