Trei medalii de bronz pentru Andrada Bulai la Campionatul Național de tineret

Sportiva CS Chimia, Andrada Bulai a cucerit trei medalii de bronz la Campionatul Național de Haltere – Tineret, care s-a disputat în perioada 16-18 noiembrie, la Bascov.

Andrada Bulai a obținut cele trei medalii la categoria 81 kg, la stilul smuls (55 kg), stilul aruncat (70 kg) și stilul total (125 kg). Cele trei medalii la tineret ale Andradei Bulai reprezintă o performanță excelentă pentru sportivă și antrenorul său, Daniel Moldovan. De remarcat și revenirea în competiții a sportivei Mihaela Bușe, care s-a refăcut după accidentarea suferită înainte de Campionatul European de tineret, unde a forțat și a cucerit două medalii la Under 17. Mihaela Bușe a ocupat locul 4 la categoria 76 kg la Bascov, dar nu a forțat, pentru a nu risca o recidivă a vechii accidentări.

Antrenorul Daniel Moldovan subliniază că secția de haltere a CS Chimia a avut un an excelent, încununat cu multe medalii. ”Am încheiat anul cu bine, avem 16 medalii naționale și 2 medalii la Europenele de juniori 2. Medaliile naționale au fost obținute la toate categoriile de vârstă, de la juniori 2 până la seniori. Cele trei medalii câștigate de Andrada sunt o performanță foarte bună. Pentru secția de haltere a fost un an foarte bun. Mulțumim conducerii Clubului Chimia si doamnei directoare Lelioara Alexandrescu pentru susținerea acordată pe tot parcursul anului competițional” a declarat antrenorul Daniel Moldovan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *