Pregătiri pentru 2024 | Echipa liberală din Râmnicu Vâlcea, întâlnire cu numeroși membri

Săptămâna aceasta a avut loc un Comitet de Coordonare Locală al organizației municipale liberale. La această întâlnire au participat numeroși membri, inclusiv echipa liberală care face parte din Consiliul Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea. Echipa liberală a anunțat că organizează aceste întâlniri odată la 3 luni.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru prezența dumneavoastră în această seară. Știu că membrii liberali nu erau obișnuiți ca aceste ședințe să se țină la fiecare 3 luni, așa cum spune regulamentul PNL , dar eu le consider de o importanță majoră.

Prin munca dumneavoastră din 2020, PNL Râmnicu Vâlcea a demonstrat tuturor vâlcenilor că există alternativă la conducerea defectuoasă, din ultimii 6 ani, a municipiului. Când nimeni nu credea în această echipă, voi ați fost acolo, alături de noi! Asta pentru mine înseamnă loialitate, iar eu nu voi uita niciodată oamenii care mi-au fost alături și care la fiecare CCL vin să discute cu mine problemele orașului și ale partidului. Vă mulțumesc!

Liderul organizației municipale liberale, Virgil Pîrvulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *