Primarul localității Slătioara, Camelia Romcescu: „În localitate se vor monta 500 de lămpi economice după apelul de 7 minute al finanțărilor AFM”

Primăria Slătioara a reușit să depună un proiect de un milion de lei la lansarea apelului general de finanțare către administrațiile locale din țară, făcut de către Administrația Fondului pentru Mediu.

Fondurile disponibile în cadrul Administrației Fondului pentru Mediu pentru programele de finanțare privind modernizarea iluminatului stradal au fost epuizate în șapte minute de la deschiderea sesiunii de depunere a cererilor, iar administrația publică locală de la Slătioara a fost una dintre primăriile care a reușit să depună un astfel de proiect: 

„Sesiunea a fost deschisă pentru doar 7 minute, noroc că am fost iuți de mână și am apucat să accesăm finanțarea. Prin acest proiect se vor monta aproximativ 500 de lămpi economice. Valoarea proiectului este de peste un milion de lei. Localitatea va arăta altfel prin acest proiect de iluminat public va fi mai eficient,  va avea un flux mai luminos și intens, iar consumul de energie se va reduce semnificativ”, a afirmat primarul localității Slătioara, Camelia Romcescu. Astfel, localitatea Slătioara va beneficia de fonduri pentru modernizarea sistemului de iluminat public stradal prin folosirea unor tehnologii mai eficiente, care să reducă semnificativ consumul de energie și, implicit, factura publică. Mai exact, primăria va înlocui corpurile de iluminat public cu un consum mare de energie cu unele mai eficiente, care funcționează pe bază de becuri LED.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *