Narcisa Lecușanu a pictat pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Băbeni!

Cotată drept una dintre cele mai valoroase handbaliste pe care le-a dat România, Narcisa Lecușanu (45 de ani) a pictat și lucrarea va fi scoasă la licitație, pentru copiii cu Autism, Sindromul Down și nu numai de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Băbeni-Vâlcea.

Fosta mare jucătoare a Oltchimului s-a apucat de pictat în timpul pandemiei, când cei doi copii ai ei, Maria și Iustin, i-au spus că vor să încerce să își umple timpul liber. „A fost o joacă. Nici nu mă așteptam să descopăr această pasiune pentru pictură. Am cumpărat șevalet, pensule, tot ceea ce este necesar pentru pictură. Ideea e că am achiziționat trei șevalete, nu două.

Așa am început și eu să pictez, alături de cei mici. De la o zi la alta a început să-mi placă tot mai mult iar acum pot spune că pictura este principala mea modalitate de relaxare.

Aproape zilnic îmi fac timp pentru a sta în fața șevaletului. Când i-am arătat mamei picturile, nu a crezut că sunt făcute de mine. Mi-a și spus că în copilărie nici nu știam să colorez bine”.

Narcisa Lecușanu a a anunțat că tabloul care reprezintă un înger va fi scos la licitație, iar banii vor fi donați Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă din Băbeni!

”Luna Decembrie este luna bucuriei!

Provocată de Nicula Bogdan, am acceptat cu drag, să pictez un “INGERAȘ” pentru copiii cu Autism, Sindromul Down și nu numai de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Băbeni-Vâlcea.

Ei au mare nevoie de dotări pentru înființarea unei camere senzorialăe în noua clădire-fost Centrul Andreea, din Râmnicu Vâlcea. Camera senzorială are rolul de a dezvolta funcțiile senzoriale ale copiilor, pentru a se putea adapta la mediul înconjurător. Licitația începe de la 500 lei și banii vor merge direct în contul Asociației: RO96CECEB00030RON0812749.

Pentru orice informație o puteți contacta pe Dna. Director, Cristina Nicula +40 (744) 403 119

Mulțumesc anticipat celor care pot ajuta acești copii minunați! De la suflet la suflet!” a fost mesajul fostei internaționale.

A reușit să înscrie 129 de goluri pentru Oltchim în Liga Campionilor, în 40 de partide, și 302 goluri pentru naționala României, în 116 partide. În prezent este membru în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *