Victorie lejeră pentru CS Vâlcea 1924 la Cluj Napoca

În etapa 9 din Seria A a Ligii I de baschet masculin, CS Vâlcea 1924 s-a impus la Cluj Napoca, 87-70 (46-26) cu CS Universitatea.

Cu Ajay Singh dominant, 28 de puncte pe tabelă, secondat cu brio de căpitanul Nicu Ciucă, impecabil în apărare și incisiv în atac, CS Vâlcea 1924 a reușit să își facă jocul ușor în primele două sferturi. La pauză, echipa lui Hristu Șapera conducea cu 46-26 și își asigurase victoria. Clujul a echilibrat jocul în ultimele două sferturi, pe care le-a câștigat, dar soarta punctelor era deja decisă în favoarea oltenilor. Pe lângă Singh și Ciucă, prestații bune au avut și Lamar Hamrick, Tony Rotaru și Norbert Kelemen

CS Vâlcea 1924 este pe locul 2 în grupă, la un punct în urma liderului Corona Brașov.

Primele patru clasate în fiecare grupă se califică în grupa valorică 1-8. Nu au drept de a merge mai departe echipele satelit, CSM CSU Oradea 2 și BC CSU Sibiu 2. În grupa valorică 1-8 se va juca în sistem fiecare cu fiecare, în dublă manșă. Primele patru clasate la încheierea acestei grupe se califică la turneul final. Ocupantele locurilor 1 și 2 la turneul final obțin promovarea în Liga Națională Masculin – ediția 2023/24.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *