Până ieri, aliați cu Mircia Gutău | Dan Barna a venit la Râmnicu Vâlcea pentru a purta discuții despre administrația locală

În weekendul 9-11 decembrie 2022, Râmnicu Vâlcea a fost gazda ultimului eveniment Liga Aleșilor Locali USR din 2022, la care au participat aleși locali ai partidului din toată țara. La eveniment au participat și lideri ai partidului: Dan Barna (vicepreședintele USR, vicepreședinte Camera Deputaților), Vlad Botoș, (vicepreședinte USR, europarlamentar), Tudor Pop (deputat), Ionuț Moșteanu (deputat, lider de grup Camera Deputaților), Lucian Viziteu (primarul municipiului Bacău), Radu Mihail (senator, lider de grup Senat), Petre Enciu (vicepreședinte CJ Constanța), Gabriel Pleșea (primar Alba Iulia) și alți lideri importanți.

Într-un oraș unde viceprimarul USR, Andrei Gheorghiu, s-a aliat cu partidele care sunt puse la perete de organizația națională, au venit cei mai importanți lideri ai partidului pentru a discuta ”provocările din administrația locală”, așa cum a declarat chiar viceprimarul. Probabil că cea mai grea provocare pentru cei trei consilieri useriști care s-au aliat cu PSD/PER a fost să voteze proiectele lui Mircia Gutău la fiecare ședință a Consiliului Local.

Au existat multe discuții în jurul prezentărilor și a temelor privind politicile publice, rolul pe care aleșii locali ai USR îl au în dezvoltarea comunităților locale, discuții, credem noi constructive prin experiențele împărtășite, atât despre reușitele, cât și despre obstacolele întâlnite. Printre temele abordate în discuții s-au numărat: provocări și soluții în administrația locală, infracțiunile de corupție în cadrul administrației publice locale, politici publice eficiente pentru dezvoltarea comunităților locale, legi pentru sport, rolul aleșilor locali ai USR etc.

Ne-am bucurat să fim gazdele acestui eveniment în care s-a vorbit despre trecut, prezent, dar mai ales viitorul USR în administrația locală, în care schimbul de experiențe și bune practici vine în sprijinul aleșilor noștri, în dezvoltarea comunităților din care fac parte.

Liderul USR Vâlcea, Andrei Gheorghiu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *