Liberalii din Râmnicu Vâlcea sunt nemulțumiți de interesul în estetica orașului, față de implicarea în dezvoltare

Viceprimarul Virgil Pîrvulescu transmite un mesaj în ajunul sărbătorilor de iarnă, menționând faptul că Râmnicu Vâlcea este un oraș frumos și excelent pentru a crește copii. De asemenea, acesta spune că orașul beneficiază de un aspect plăcut din pricina locuitorilor care contribuie la bugetul local.

Plimbându-mă prin oraş, nu am putut să nu remarc frumuseţea care ne înconjoară în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Este un oraş excelent pentru a-ţi creşte copiii, un oraş excelent pentru a trăi şi asta vi se datorează vouă în primul rând, celor ce contribuiţi la bugetul primăriei prin taxele şi impozitele pe care le plătiţi an de an! Astfel, doresc să vă mulţumesc vouă pentru modul în care arată acest oraş. Nu pot să fiu ipocrit să neg frumuseţea care ne înconjoară în aceste zile de sărbătoare, dar nici nu pot să atribui merite acolo unde nu este cazul. Totul vi se datorează în primul rând vouă, pentru că din banii voştri s-au făcut toate aceste lucruri. Nu a venit nimeni cu fonduri proprii pentru a împodobi oraşul.

Viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu.

Cu toate acesta, Virgil Pîrvulescu vorbește despre aranjamentul estetic al orașului care reprezintă doar o mască pentru a ascunde ce se întâmplă de fapt în culisele politice ale actualului primar. Acesta mai adaugă faptul că mulți dintre râmniceni au părăsit orașul.

Din păcate, la noi e o „tradiţie” din a cheltui banii publici după bunul plac şi asumarea unor merite nejustificate, iar ignorarea cetăţenilor este un „sport” nu doar local ci chiar naţional. Deşi oraşul arată bine la prima vedere, aceasta este doar o mască pentru că luminiţele nu pot să înlocuiască golul pe care îl au mulţi râmniceni cauzat de copiii şi nepoţii care au fost nevoiţi să plece în alte oraşe în căutarea unui trai mai bun.

La noi în oraş s-au făcut mult prea puţine lucruri pentru tineri şi din acest motiv s-a produs un adevărat exod. Oamenii care au rămas simt greul pe zi ce trece din cauza salariilor mici şi coşul zilnic tot mai scump. Ştiu ce am promis în campania electorală, însă nu ai cum să faci ceva atunci când nu doar că n-ai susţinere ci ţi se pun şi beţe în roate la orice pas. În primul meu de mandat de primar voi pune în practică tot ce am promis în campania electorală. Eu ştiu că râmnicenii îşi doresc un trai şi un viitor mai bun pentru copiii lor, nu „pâine şi circ” aşa cum cred unii.

Viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu.

Consilierul liberal Constantin Popa compară era Radu Mazăre cu era Mircia Gutău

Într-o postare afișată pe Facebook, consilierul liberal Constantin Popa îl felicită pe actualul primar al orașului Constanța, Vergil Chițac, pentru construirea unui CET nou. De asemenea, acesta menționează faptul că pe vremea conducerii lui Radu Mazăre erau organizate tot felul de festivaluri fără să se axeze pe dezvoltarea orașului, iar la Râmnicu Vâlcea lucrurile ar sta la fel în cazul lui Mircia Gutău.

La Constanța, se construiește un CET nou, municipal. Îl felicit pe dl. Vergil Chițac pentru reusita, stiu ca nu are un mandat usor, vine dupa multi ani de conducere a primariei de catre social democrati si fostul Primar Radu Mazare. La fel ca la Ramnicu Valcea, in timpul conducerii lui Mazare, Constanta era pe prima pagina a ziarelor si pe toate posturile TV, pentru festivale si pomeni electorale. Ani la randul, investitiile necesare unui oras atat de mare, au fost ignorate si prioritizarea a fost imaginea primarului. Va suna cunoscut?

Inca din 2020, Virgil Pirvulescu a vorbit despre necesitatea construirii unui CET municipal, pentru ca locuitorii orasului nostru sa beneficieze de siguranta energetica si preturi corecte. Lipsa de viziune a actulei conduceri a orasului, sapa o groapa adanca locuitorilor, din care vom iesi cu greu… dar vom iesi. Sunt convins ca in 2024 PNL Ramnicu Valcea va castiga alegerile locale si vom schimba directia gresita in care suntem condusi acum.

Consilierul local liberal, Constantin Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *