Moș Crăciun vine cu daruri pentru toți copiii din comuna Stoenești

Încărcat cu daruri pentru cei mici și nu numai, Moș Crăciun vă poposi în centrul localității, înainte de Crăciun, unde va fi așteptat într-o atmosferă de sărbătoare, cu un program de colinde și poezii din partea tinerilor din localitate. 

Administrația locală condusă de primarul Gheorghe Dumbravă a făcut posibilă organizarea unui spectacol cu 400 de pachete tradiționale. În cadrul evenimentului, pe lângă cadourile oferite de Moș Crăciun, primarul Gheorghe Dumbravă îi va premia și pe tinerii din localitate care anul acesta au împlinit 18 ani, dar și cuplurile care au sărbătorit nunta de aur: 

„Indiferent de perioada critică prin care trecem, copiii trebuie să primească darurile de la Moș Crăciun. Prin urmare, toți cei peste 200 de copii vor primi cadouri, dar și micuții care încă nu sunt la grădiniță, cadrele didactice și consilierii locali. Totul se va desfășura într-un cadru de sărbătoare. Pe lângă pachetele tradiționale și cuplurile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie vor primi cate 700 de lei, iar tinerilor care au ajuns anul acesta la vârsta majoratului le vom acorda câte 500 de lei. Se vor aprinde luminile, iar împodobirea centrului localității nu costă nimic, pentru că ghirlandele le avem din anii precedenți, iar energia electrică a fost oprită noaptea în ultimele luni pentru a compensa consumul pe care îl avem în această perioadă de sărbători, de la ora 1 pana dimineața la ora 4 , iar cetățenii au înțeles, unii chiar m-au felicitat”, ne-a declarat primarul Gheorghe Dumbravă. Acesta ne-a mai spus că, pentru cadourile pe care le va aduce Moș Crăciun s-a implicat exclusiv administrația locală din Stoenești. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *