Moș Crăciun vine negreșit în comuna Dănicei

Primarul comunie Dănicei, Dumitru Pirneci: „Le urez cadrelor didactice, părinților, copiilor și tuturor locuitorilor să aibă un an mai bun!”

La Dănicei, zilele acestea Moș Crăciun va începe să bată la porțile copiilor cuminți, în grădinițe și școli, pentru a împărți daruri pentru cei mici.

Pentru ca toți copiii din Dănicei să se bucure de vizita Moșului primăria i-a dat o mână de ajutor, pregătind pachete cu cadouri pentru preșcolarii din grădinițe și școlarii din ciclul gimnazial, de la cele două unități de învățământ din localitate. Astfel, vor fi distribuite pachete pentru toți copiii din Dănicei, iar primarul Dumitru Pirneci va fi prezent în mijlocul micuților, pentru a-i da o mână de ajutor Moșului în distribuirea acestor cadouri: 

„Moș Crăciun își va da întâlnire cu copiii la Școala din Satul Lăunele de Jos și la școala din satul Uderești. Primăria îl va sprijini pe Moș Crăciun pentru a acorda pachete cu dulciuri, fructe și sucuri tuturor copiilor de pe raza comunei. De asemenea, vom primi colindători și la sediul primăriei. Am făcut asta dintotdeauna și voi continua tradiția cât voi fi primar. Le urez cadrelor didactice, părinților și copiilor, să aibă un an mai bun!”, a declarat primarul comunie Dănicei, Dumitru Pirneci.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *