Primarul localității Stoilești, Florin Ionescu: „Sfânta Sărbătoare a Crăciunului să vă găsească sănătoși și bucuroși alături de cei dragi”

Administrația locală din Stoilești va face tot posibilul ca Moș Crăciun să ajungă la toți copiii din comună, mai ales că acest lucru a devenit o tradiție, spune primarul Florin Ionescu.

Cu tolba plină de daruri, ca de fiecare dată, Moș Crăciun va împărți cadouri cu ajutorul cadrelor didactice tuturor copiilor de la grupa mică și până la clasa a VIII-a: „Chiar dacă vremurile nu sunt tocmai bune, vom reuși și anul acesta să-l aducem pe Moș Crăciun, intrând cu toții în lumea magică a sărbătorilor de iarnă și continuând tradiția. Așteptăm cu încredere și speranță vremuri mai bune”, a precizat primarul localității Stoilești, Florin Ionescu.

Moș Crăciun a ajuns la Stoilești încărcat cu peste 300 de cadouri pentru cei mai mici membri ai comunității. Copiii, părinții și cadrele didactice vor intrat astfel împreună în lumea magică a sărbătorilor de iarnă.

Primarul le transmite „Sărbători Fericite” locuitorilor comunei, iar noul an să le aducă belșug în case și sănătate: „Sfânta Sărbătoare a Crăciunului să vă găsească sănătoși și bucuroși alături de cei dragi! Vă doresc un An Nou mai bun, cu mai multă speranță și încredere că ne va fi tuturor mai bine!”, afirmă primarul Florin Ionescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *