Magia sărbătorilor întâlnită în fiecare an, la Cernișoara

Pastorul Dumitru Ciorâcă, primar al comunei Cernișoara: „Acesta este modul prin care încercăm să aducem bucurie oamenilor măcar în preajma sărbătorilor”

Sfânta Sărbătoare a Crăciunului se apropie cu pași repezi. Este perioada anului cea mai îndrăgită de copii, mai ales dimineața în care aceștia găsesc sub brad cadourile lui Moș Crăciun.

Primarul din Cernișoara, Dumitru Ciorâcă se pregătește la rândul lui să îndeplinească rolul de mesager al Moșului, mai ales că în localitate acest lucru a devenit o tradiție: „Moș Crăciun vine și anul acesta cu o serie de surprize care au fost pregătite special pentru a creiona atmosfera de basm specifică acestor sărbători”, spune pastorul Dumitru Ciorâcă, primar al comunei Cernișoara.

Chiar dacă economia nu trece prin cele mai bune momente din istorie, pastorul Dumitru Ciorâcă, primar al comunei Cernișoara va încerca să aducă în sufletele copiilor măcar un pic de bucurie, încercând astfel să-i fac să uite, pentru câteva clipe, de greutățile de peste an:

„Deja avem cadourile pregătite pentru copiii din toată localitatea. Dacă în anii trecuți Biserica Cultului Creștin Penticostal, unde sunt pastor, le dăruia cadouri copiilor, și de această dată se va întâmpla acest lucru, și le vom face, din nou, o surpriză plăcută copiilor. Copiii sunt obișnuiți ca noi să pregătim astfel de surprize, fiindcă le facem în fiecare an, și va fi o bucurie foarte mare și de data aceasta. Ca manager bun trebuie să faci lucruri mari și frumoase cu puțini bani. Eu știu că nevoile și grijile multor familii sunt mari, însă facem și noi, ca reprezentanți ai administrației locale, tot ce putem. Și înainte ca pastor, dar și de când sunt primarul acestei localități, am încercat de fiecare dată să găsesc soluții, iar împreună cu echipa din primărie și biserica, am stabilit că unul dintre lucrurile pe care putem și trebuie să le facem este să îi ajutăm. Acesta este modul prin care încercăm să aducem bucurie oamenilor măcar în preajma sărbătorilor”, ne-a declarat pastorul Dumitru Ciorâcă, primar al comunei Cernișoara.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *