Primarul localității Frâncești, Daniel Paraschiv: „Crăciun fericit, cele mai bune gânduri pentru un An Nou cu sănătate și momente frumoase alături de cei dragi!”

În această perioadă, Moș Crăciun și ajutoarele sale se vor afla la Frâncești, unde vor aduce magia sărbătorilor de iarnă pentru toți copiii comunei, de la cei mai mici, până la cei mai mari. 

„După tradiție, și anul acesta Moș Crăciun va poposi în comuna noastră și le va dărui copiilor darurile mult așteptate. Nici un copil nu a fost uitat, dovadă că toți au fost cuminți în această perioadă deosebit de complicată.

 Așa cum am promis, și în acest mandat continuăm modernizarea localității. Noi proiecte vor fi puse în aplicare și anume reabilitarea, modernizarea și dotarea celorlalte școli din comună, construirea unei săli de sport, dar și a unui complex sportiv. Pe lângă multe alte investiții, aceste proiecte sunt de o mare importanță, întrucât școala este instituția care pregătește, educă, este cea care deschide ochii către universul cunoașterii, al lumii în care trăim, și consider că este foarte important ca elevii din comuna noastră să învețe în școli moderne și să facă sport”, a precizat primarul comunei Frâncești.

Primarul Daniel Paraschiv le transmite locuitorilor comunei Frâncești „un Crăciun fericit, cele mai bune gânduri pentru un An Nou cu sănătate și momente frumoase alături de cei dragi!”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *