SCM a câștigat detașat la Zalău

SCM Rm. Vâlcea a câștigat categoric ieri, la Zalău, scor 32-25, în meci contând pentru etapa 10 din Liga Florilor.

Zalăul lui Tadici a rezistat doar 10 minute, după care SCM s-a desprins fără emoții. De la 6-6 în minutul 10, Vâlcea s-a detașat la 10-7 în minutul 14. La pauză, SCM conducea cu 18-13. Trupa lui Bent Dahl a majorat diferența și în partea secundă și a condus chiar la opt goluri în minutul 55. S-a terminat 32-25 și SCM a sărbătorit victoria alături de fanii care au susținut-o și în această lungă deplasare. În urmă cu un an, Vâlcea pierdea la Zalău, scor 20-21, după un arbitraj scandalos, cu 28 de faze eronate împotriva echipei oltene, dar memoriul depus de oficialii clubului a rămas atunci fără rezultat.

”Sunt fericit pentru victorie. Am controlat jocul și fetele au urmat planul de joc, atacul a mers foarte bine, dar și apărarea. Sunt foarte mulțumit, nu e ușor să câștigi aici cu șapte goluri, este un rezultat foarte bun pentru noi” a spus Bent Dahl.

După 10 etape, SCM este pe locul 5, cu 22 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 4, Rapid, care are însă golaveraj mai bun. Pentru roș-albastre urmează o scurtă vacanță, iar pe 26 decembrie este programat antrenament în Sala Traian. Pe 29 decembrie, de la ora 18.00, SCM va juca acasă cu CSM Slatina.

SCM: Roch, Hosu, Rus – Glibko 12, Fujita 5, Elghaoui 5, Klikovac 3, Hansson 2, Bucur 2, De Jong 2, Coman 1, Dăscălete, Florica, Asanin, Băcăoanu, Levchenko.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *