Andrei Gheorghiu, mai singur ca niciodată | Trădat chiar de colegii din USR

Chiar dacă în ultimele luni Mircia Gutău și USR s-au dat în spectacol pe rețelele de socializare că s-ar fi separat, totul a fost un circ ieftin pentru populație. Consilierii USR și Mircia Gutău se înțeleg mai bine ca niciodată, însă Andrei Gheorghiu ar fi fost dat la o parte de către colegii de la USR.

Pe surse, se relatează că viceprimarul USR, Andrei Gheorghiu, a pierdut controlul consilierilor Manda și Iordache. Cei doi consilieri au votat cot la cot cu PER, partidul controlat de Mircia Gutău, și l-ar fi ignorat total pe liderul partidului, Andrei Gheorghiu.

De exemplu, consilierul local USR Andreea Iordache a fost propusă pentru a fi noul președinte de ședință în următoarele 3 luni de zile de către Maria Bobeanu, care este membru PER. Observând acest lucru, Andrei Gheorghiu nu a votat nici pentru și nici împotriva colegei lui pentru a deveni președinte de ședință.

Acest lucru demonstrează clar intențiile partidului USR care reprezintă doar o mână de politicieni care au dorit să pună mâna pe ”cașcaval” și nicidecum o viziune nouă care să îl detroneze pe Mircia Gută, așa cum spuneau că vor face în timpul campaniei electorale din 2020.

Majorarea taxelor pentru salubrizare în Râmnicu Vâlcea a fost majorată

În timpul acestei săptămâni s-a organizat ultima ședință a Consiliului Local din an. Numeroase puncte de pe ordinea de zi au fost aprobate, iar unele dintre acestea reprezintă majorare de taxe pentru locuitorii orașului în timpul acestei crize economice.

In prag de sarbatori, primarul si majoritatea din Consiliul Local USR-PSD au oferit valcenilor un cadou :

+3,5% marirea pretului la salubrizare pentru populatie

+10% marirea pretului la salubrizare pentru firme

Pe scurt, Sarbatori Fericite tuturor din partea lui Gutau!

Consilierul local liberal Constantin Popa.

Decizia aparține primarului Mircia Gutău, care a propus spre aprobare aceste două proiecte pentru mărirea prețului la salubrizare pentru populație și firme. Cea mai semnificată decizie este pentru firme, care vor primi zece procente la mărirea prețului pentru serviciul de salubrizare.

Proiectul a fost aprobat în Consiliul Local de votul favorabil al partidelor PSD/PER și USR.

Noile prețuri pentru serviciul de salubrizare, așa cum este stipulat în proiectul de hotărâre.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *