Handbalistele de la Vâlcea au devenit Crăciunițe pentru o zi la o ședință foto într-un decor de poveste, lângă brad, demonstrând că pot fi fără probleme și modele. Roș-albastrele au fost extrem de dezinvolte și s-au distrat din plin pe tot parcursul ședinței foto și au folosit toate accesoriile din recuzită. Machiate și coafate, fetele au zâmbit și s-au distrat în fața camerelor de fotografiat. Pivotul Raluca Băcăoanu se ocupă de make-up-ul colegelor și prietenelor sale de la Vâlcea.

Prin intermediul unor scurte clipuri video pe pagina oficială de facebook a SCM Rm. Vâlcea, antrenorul Bent Dahl și jucătoarele au urat fanilor sărbători fericite! ”A fost un an frumos, iar sprijinul pe care voi ni l-ați oferit l-a făcut unul memorabil, pentru noi toți. Vă dorim tuturor un Crăciun fericit și binecuvântat, să aveți momente fericite alături de familie și prieteni” a fost mesajul transmis de japoneza Asuka Fujita.

”Vreau să vă urez Crăciun fericit și să vă spun că sunt recunoscătoare pentru întregul suport oferit atât mie, cât și colegelor mele, în acest sezon. Aștept să ne revedem cât mai curând în Sala Traian, pentru jocurile care urmează” a spus și suedeza Daniela de Jong.

După 10 etape de campionat, SCM ocupă locul 5, cu 22 de puncte. Echipa vâlceană este calificată și în grupele EHF European League, unde va juca în ianuarie și februarie 2023 cu Paris FC (Franța), Praktiker VAC (Ungaria) și Thuringer HC (Germania).

În ultimul joc oficial din acest an, SCM Rm. Vâlcea va juca pe 29 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Traian cu CSM Slatina, iar intrarea publicului va fi gratuită.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *