Vâlcea termină anul cu un succes facil cu Slatina

SCM Rm. Vâlcea a terminat anul cu o victorie, 28-22 (12-8) cu CSM Slatina și echipa lui Bent Dahl rămâne pe locul 5 în clasament.

Peste 1500 de fani s-au strâns joi seara în Sala Traian, profitând și de faptul că organizatorii au lăsat intrarea liberă, un cadou de sărbători pentru suporteri.

SCM a început jocul ca din tun și s-a desprins la 7-1 în minutul 7, iar antrenoarea oaspetelor, Victorina Bora a cerut timeout. CSM Slatina a reușit să echilibreze jocul și treptat, având o apărare bună, a mai redus din diferență. La pauză, Vâlcea avea 12-8.

Cu Hosu în formă bună în poartă de suedeza De Jong în vervă în atac, Vâlcea a controlat și partea secundă. Diferența maximă de pe tabelă a fost în minutul 55: 28-19. În ultimele minute ale meciului, Slatina a mai redus din handicap. S-a terminat 28-22 și SCM termină anul pe locul 5, în luptă pentru sezonul următor al cupelor europene. În schimb, Slatina este pe 13 și pare că are șanse mici să evite retrogradarea directă.

Jucătoarele lui Bent Dahl au o minivacanță până pe 2 ianuarie 2023, când este programat primul antrenament. Urmează două luni infernale pentru SCM, cu jocuri în campionat și grupele EHF European League.

SCM: Hosu, Roch, Rus – De Jong 7, Glibko 5, Florica 4, Klikovac 4, Asanin 3, Fujita 2, Elghaoui 2, Levchenko 1, Dăscălete, Bucur, Coman, Lupei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *