Florin Costea: ”Vreau să mai joc până la vară, apoi voi încerca cariera de antrenor!”

Jucătorul echipei Viitorul Dăești, Florin Costea (36 ani) a oferit un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor, în care a vorbit și despre planurile sale de viitor. Fostul internațional are doi copii, iar în ultimele două luni nu s-a mai antrenat cu Viitorul Dăești, fiind exclus din lot de fostul antrenor Călin Cojocaru. Odată cu plecarea acestuia, nu este însă exclusă revenirea a echipă a lui Florin, care a rămas sub contract cu clubul de la Fedeleșoiu.

”Sunt bine, pe lângă casă să zic așa. Pe plan personal, mai mult mă ocup cu creșterea celor mici, iar pe plan profesional încă joc la nivelul Ligii a 3-a. Încă mai am contract cu Viitorul Dăești. Vreau să mai joc până la vară și apoi voi încerca cariera de antrenor. De la vară vreau să încep și eu cursurile de antrenor pentru Licența B. Dacă nu iese, apoi tot ceva în domeniul fotbalului, pentru că asta mă pasionează și asta îmi place” a spus Florin Costea pentru GSP.

Florin are o stea ”Hall of Fame” la noua bază a FCU Craiova 1948, construită de Adrian Mititelu. ”M-am dus să văd steaua, am fost la bază, nu o mai văzusem. O bază foarte frumoasă a făcut domnul Mititelu acolo, una dintre cele mai frumoase din România. Și încă nu e gata, din ce am înțeles. De stea sunt mândru, am văzut multe pentru foști mari fotbaliști ai României și pentru artiști importanți și sunt mândru că mă aflu și eu acolo. Mi-am și făcut o poză în fața stelei mele”.

Întregul interviu poate fi lecturat la următorul link: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/interviu-eveniment-florin-costea-cariera-becali-mititelu-684099.html

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *