Dragoș Popa din Măldărești, câștig fabulos la pariuri! Două milioane de euro pe un bilet de 30 meciuri, repetat de mai multe ori!

Dragoș Ioan Popa din Măldărești – Vâlcea a dat lovitura la începutul anului și a obținut cel mai mare câștig la pariuri din România. După impozitare, suma rămasă se ridică la aproape două milioane de euro!

Finalul anului trecut a fost unul extrem de inspirat pentru Dragoș Popa (29 ani) din Măldărești, județul Vâlcea. Pe 28 decembrie a intrat într-o agenție Fortuna din Horezu și a plasat bilete cu miza minimă de 1 leu. Tichetele conțineau nu mai puțin de 30 de evenimente. Toate cele 30 de pronosticuri din baschet, volei și fotbal au ieșit „verzi” și câștigul total s-a ridicat la 15.500.000 de lei, adică peste 3,1 milioane de euro. După impozitarea de 40%, inspiratul parior a rămas cu un câștig net total de 9.766.550 de lei, aproape două milioane de euro.

Tânărul și-a construit biletul cu meciuri din baschet, volei și fotbal. „Din prima zi am simțit că biletul va fi câștigător. A fost parcă ceva divin. Am stat cam trei ore să concep acest bilet, cu 26 meciuri de baschet doar pe primul sfert, 3 meciuri de volei și unul de fotbal, că nu se dă gol în primul sfert de oră. Nu era tenis atunci, că aș fi luat și de acolo câteva meciuri. Pe parcursul celor două zile am avut emoții foarte mari. Ultimul meci a fost din volei și a fost nevoie de set decisiv, a fost cel mai greu, l-am urmărit online și am avut mari emoții. Vineri seară (n.r. – 30 decembrie 2022) am aflat că am câștigat și nu am putut dormi toată noaptea. Am făcut party ulterior, dar ceva micuț”, a recunoscut Dragoș.

A mai câștigat sume importante

Norocosul parior studiază ore întregi, până să decidă să investească un bilet, pe care îl repetă de zeci de ori. ”Studiez ultimele 20, 30 de meciuri ale echipei, văd forma de moment, urmăresc multe detalii, chiar și dacă s-a pariat mult pe echipa adversă. Iau din toate sporturile câte puțin, unde ar fi mai sigure iau mai multe și din fiecare sport bag câte 5,6 meciuri, depinde de situație. Unde simt ceva, o surpriză, nu bag! Așa am jucat mai mereu, îmi făceam un bilet cu câștig maxim  și îl repetam de 20, 30 sau 50 de ori. În primăvara anului trecut am pierdut un câștig de 300 mii euro la un meci, am luat șansă, 10% din eventualul câștig, adică 14 mii euro. Anul trecut am mai avut câștiguri mari, de zeci de mii de euro. Joc la sigur, să câștig, nu să bag banii degeaba”.

Se va muta într-un oraș mai mare

Câștigător al premiului de 2 milioane de euro, Dragoș Popa se gândește să se mute într-un oraș mare, să își ia o mașină și să încerce o mică afacere. Nu este căsătorit, dar viața i se va schimba cu siguranță în bine. „Acum m-am liniștit, dar primesc în continuare foarte multe mesaje. Nu știu exact ce o să fac cu banii, dar abia aștept să plec într-o scurtă vacanță pentru că am avut un an destul de greu. Mă gândesc să-mi achiziționez o casă într-un oraș mare și o mașină, dar toate la timpul lor. Trebuie să investesc o mică parte într-o afacere mică, dar încă nu mi-am făcut un plan”, a mai declarat câștigătorul.

După fabulosul câștig, tânărul nu este convins că va mai juca la pariuri. ”Este o pasiune, poate o să mai bag câte un bilet la lună, dar nu sunt sigur, o să văd”. În schimb, are un sfat important pentru pariori. ”Sa încerce să joace în continuare, că imposibilul poate fi posibil!”

Îi place să lucreze ca asistent medical

Dragoș Popa este asistent medical și a profesat pe perioada pandemiei la Spitalul Județean Vâlcea, secția ATI. Contractul era pe perioadă determinată, ulterior a participat la concursul pentru post definitiv, dar nu a fost declarat admis. Pe viitor, tânărul originar din Măldărești vrea să muncească în același domeniu. ”Îmi place să muncesc în spital și îmi doresc pe viitor să revin în această activitate”.

Deși este de lângă Horezu, Dragoș Popa nu este un împătimit al fotbalului. ”Am fost de câteva ori la meciurile Flacărei, dar acum câțiva ani, în cupă, la jocurile foarte importante”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *