Final de coșmar la Vâlcea!

SCM Rm. Vâlcea a irosit două puncte imense azi în Sala Traian, 34-34 cu SCM Craiova, în meci din etapa 12 a Ligii Florilor.

Vâlcea era clar favorită în disputa cu Craiova, dar oaspetele au jucat mult peste așteptări, iar la final au reușit surpriza.

Prima repriză a fost una echilibrată, Vâlcea a avut 15-11 în minutul 22, dar la cabine a intrat în avantaj minim: 19-18. Starul părții secunde i-a aparținut echipei lui Bogdan Burcea, care, cu Krpetz în mare formă s-a distanțat la trei goluri: 25-22 în minutul 41. Susținută frenetic de 1500 de spectatori, Vâlcea a recuperat și a revenit în avantaj, 27-26 în minutul 48. Finalul a fost de coșmar pentru SCM Rm. Vâlcea și totodată interzis cardiacilor! Gazdele s-au distanțat la 34-31 în minutul 57 și păreau desprinse în câștigătoare. În ultimele două minute, însă, Craiova a marcat de trei ori consecutiv! Oaspetele au avut ultimul atac, iar Adina Cace a reușit să înscrie cu o secundă înainte de final. Apărarea și poarta au lăsat mult de dorit în acest meci la Vâlcea.

Astfel, s-a terminat 34-34, un rezultat surpriză, însă SCM Rm. Vâlcea trebuie să își revină rapid din acest șoc. Echipa lui Bent Dahl este pe locul 4, cu 26 de puncte din 12 jocuri. Vineri, roș-albastrele pleacă spre Paris, acolo unde duminică vor întâlni echipa locală, în meci contând pentru etapa 2 din grupele EHF European League.

SCM: Hosu, Roch – Fujita 9, Elghaoui 8, De Jong 6, Bucur 3, Glibko 3, Asanin 2, Lupei 1, Klikovac 1, Ianăși 1, Levchenko, Dăscălete, Băcăoanu, Coman. Antrenor: Bent Dahl

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *