Tinerii liberali fac apel la donarea de sânge pentru bolnavii din județul Vâlcea

Organizația Tineretul Național Liberal din Râmnicu Vâlcea face apel pentru donarea de sânge cu o campanie prin care membrii organizației merg și fac acest gest pentru a promova mișcarea. Cei care conduc organizația au declarat că administrația publică locală și județeană ar trebui să susțină și să încurajeze astfel de acțiuni.

Sângele înseamnă viață, iar noi putem da viață cu sângele nostru! Printr-un simplu gest de donare de sânge, putem face diferența dintre viață și moarte. Doar 2% din populație donează, suntem pe ultimul loc în Europa la acest capitol, iar una din trei operații sunt amânate pentru că bolnavii nu primesc sângele când au nevoie.

Avem multe probleme de rezolvat, iar una dintre ele este #SĂNĂTATEA! Oricâți medici am avea, oricâte spitale noi am construi, nu putem rezolva problemele de sănătate fără produse derivate din sânge. Statutul de pacient nu iartă pe nimeni, indiferent de funcție, situație financiară, vârstă sau pregătire școlară. Să ai nevoie tu de sânge, sau unul dintre oamenii tăi dragi, este o cursă contratimp, un adevărat infern pentru pacient, familie sau doctori.

La nivelul județului Vâlcea există o lipsă acută de sânge, Centrul Transfuzii Sangvine Valcea făcând mai multe solicitări pentru a mobiliza populația să vină în sprijinul bolanvilor. TNL Râmnicu Vâlcea vine în sprijinul bolnaviilor, și, în perioada următoare, o parte dintre colegii noștrii, vor veni în ajutorul pacienților și vor dona sânge. Beneficiile care sunt acordate donatorilor de sânge sunt menite să încurajeze acest gest, care poate salva viața altor oameni. Astfel de acțiuni trebuie sprijinite și încurajate de administrația publică locală și județeană.

TNL Râmnicu Vâlcea.

La sfârșitul mesajului este afișat un hashtag cu privire la asocierea acestei acțiuni cu un gest politic. : Viața oamenilor #NU_ARE_CULOARE_POLITICĂ.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *