Marin Florian fortifică PSD pentru alegerile din 2024 cu noi președinți locali în Berbești și Frâncești

Partidul Social Democrat pare să fie cea mai activă organizație județeană în Vâlcea, din punct de vedere al activităților care dezvoltă propriul arsenal pentru alegerile din 2024.

Având în vedere că la nivel județean doar PNL și PSD sunt cele mai puternice partide în Vâlcea, lupta electorală va fi între acestea și fiecare organizație încearcă să întărească filialele din fiecare localitate.

Într-o ultimă postare a vicepreședintelui PSD Vâlcea, Marin Florian, a anunțat că Grigore Ilinescu este noul președinte al Organizației PSD Frâncești. Acesta a fost ales pe 11 ianuarie la o conferință de alegeri din localitate.

Miercuri, 11 ianuarie, a avut loc conferința de alegeri în organizația locală PSD Frâncești, în cadrul căreia domnul Grigore Ilinescu a fost ales ca președinte al organizației locale. Alături de mine au participat, ca invitați: domnul consilier județean Adrian Iliescu, domnul Alexandru Concioiu- președinte al TSD Vâlcea și domnul Constantin Dimoiu- vicepreședinte PSD Râmnicu Vâlcea.

Ii mulțumesc domnului Cristi Spiridon, pentru sprijinul tehnic și logistic acordat în organizarea în bune condiții a conferinței! Îl felicit pe domnul Grigore Ilinescu, ca și pe colegii aleși în biroul organizației și le doresc mult succes în activitatea politică viitoare!

Vicepreședintele PSD Vâlcea, Marin Florian.

Următoarea rundă de alegeri a avut loc chiar în a doua zi, în data de 12 ianuarie, la Berbești. În această localitate a fost ales pentru funcția de președinte domnul Ion Belciu.

La această conferință, Marin Florian spune că a avut un dialog politic și administrativ cu colegii din organizația locală despre problemele sociale și economice ale localității.

Joi, 12 ianuarie, la Berbești, s-a desfășurat conferința locală de alegeri, în cadrul căreia delegații prezenți l-au reconfirmat pe domnul Ion Belciu în funcția de președinte. La conferință au fost, alături de mine, consilierul județean Adrian Iliescu și președintele TSD Râmnicu Vâlcea, Laurențiu Rădoi. Totodată a fost ales un nou birou al organizației orășenești.

La finalul conferinței am avut un dialog politic și administrativ cu colegii din organizația locală, date fiind problemele sociale și economice ale comunității locale din Berbești. Felicitări președintelui Ion Belciu și mult succes tuturor colegilor din Organizația PSD Berbești, în proiectele politice viitoare!

Vicepreședintele PSD Vâlcea, Marin Florian.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *