Vâlcea a cedat la Paris

SCM Rm. Vâlcea a pierdut duminică, în deplasare, cu Paris 92, scor 22-24, în etapa a doua a grupelor EHF European League.

SCM a început mai bine meciul, având o apărare excelentă și cu Hosu în zi bună. A condus cu 3-0, apoi a început să cedeze teren. Paris 92 a egalat, 5-5, apoi jocul a fost echilibrat, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 10-10. 

În repriza a doua, de la 15-15, franțuzoaicele s-au desprins. Cu patru campioane mondiale în echipă, Paris s-a dus la 18-15 și apoi s-a distanțat la 24-19. SCM a revenit bine pe final, s-a apropiat amenințător, dar nu a reușit să egaleze. S-a terminat 24-22 pentru Paris și SCM a suferit primul eșec în grupele EHF European League. La Vâlcea nu au putut juca Kovacevic, De Jong și Lupei, care au fost indisponibile.

Cele două echipe sunt acum la egalitate, cu câte două puncte fiecare, în timp ce Thuringer are patru puncte.

Pentru SCM Rm. Vâlcea, au marcat: Glibko (6), Fujita (4), Elghaoui (3), Ianasi (3), Levchenko (2), Klikovac (1), Asanin (1). În celălalt joc al grupei, Thuringer a câștigat net în Ungaria, 34-28 cu VAC.

Pentru echipa lui Bent Dahl urmează duminică deplasarea în Germania și jocul cu Thuringer, care pare acum favorita acestei grupe.

Clasament:

  1. Thuringer – 4 puncte

2. SCM Rm. Vâlcea – 2 puncte

3. Paris – 2 puncte

4. VAC -0 puncte

Scurtă vizită la Turnul Eiffel

După antrenamentul susținut sâmbătă în Palatul de Sport ”Robert Charpentier” din Issy les Moulineaux, echipa pregătită de Bent Dahl a efectuat o scurtă vizită la Turnul Eiffel, una din cele mai importante atracții turistice ale Franței. Deși vremea din Paris a fost potrivnică și a plouat, handbalistele Vâlcii s-au bucurat de minunata priveliște și au făcut numeroase poze.

Asma Elghaoui: ”Vom merge mai departe în EHF European League”

Pivotul Vâlcii, Asma Elghaoui (31 ani) este convinsă că echipa va accede în fazele superioare ale competiției.  ”Eu îmi doresc și cred că în acest sezon vom merge mai departe decât anul trecut în EHF European League, pentru că avem o echipă unită” a spus jucătoarea născută în Tunisia, care are și cetățenie maghiară.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *