Viitorul se adună luni, la Fedeleșoiu. Tchassem și Cioinac, primele noutăți!

Viitorul Dăești se reunește luni, la baza sportivă de la Fedeleșoiu și își reia pregătirile cu gândul la play-off și promovare!

”Vulturii” vor reveni din vacanță, excepție fiind brazilianul Garcia, al cărui zbor va ajunge miercuri.

Echipa de Liga a III-a Viitorul Dăești a anunțat până acum două transferuri.  Au semnat cu Viitorul atacantul camerunez  Franck Tchassem (23 de ani), care vine de la Știința Miroslava și mijlocașul central Ovidiu Cioinac, de la Flacăra Horezu. Ambii jucători pot fi un plus mare pentru trupa din Dăești în a doua parte a returului.

Față de lotul din tur, nu mai fac parte Onni Tiihonen (Poli Timișoara), Bogdan Mălin,  Mihai Manole, Marian Anghelina (CSM Slatina) și Dragoș Popa. Atacantul Dragoș Popa, aflat sub contract cu Universitatea Craiova a fost chemat la prima echipă de antrenorul Eugen Neagoe.

Staff-ul tehnic rămâne același cu care s-a încheiat prima parte a sezonului, cu Cristi Munteanu (principal) și Alin Bunescu (secund).  Cu Munteanu principal după demisia lui Călin Cojocaru, echipa a obținut victorii clare în ultimele două jocuri disputate anul trecut.

În tentativa de a prinde play-off-ul în Seria 6, Viitorul are în plan alte transferuri. Se discută cu Mihai Costea (33 ani), atacant care a jucat ultima dată la Aro Câmpulung, echipă care activează la Liga a IV-a Argeș. Dacă va obține acordul de transfer de la Câmpulung, Mihai Costea va veni la reunirea Dăeștiului.

Cantonamentul este programat în perioada 6-16 februarie, pe plan local, echipa urmând a fi cazată la  Agropensiunea Andrei & Ianis, iar Primăria Dăești va pune la dispoziție și sala de sport pentru antrenamente specifice. S-a stabilit un număr de 7 amicale și primul se va disputa pe 1 februarie, în deplasare, cu CSA Steaua, echipă de eșalon secund.

 ”Primăria Dăești face sacrificii mari ca echipa să fie la zi cu toate și să asigure condiții pentru a face performanță. Se dorește promovarea cu orice preț, doar pentru simplul fapt că uniți, umili, noi credem în șansa noastră” au transmis oficialii clubului.

Viitorul Dăești este pe locul 5, la două puncte de ocupanta locului 4, Cetatea Turnu Măgurele și echipa de la Fedeleșoiu are șanse bune să prindă play-off-ul.

 Program amicale:

01 februarie: CSA Steaua – Viitorul

08 februarie: SCM Rm. Vâlcea – Viitorul

11 februarie: Viitorul – Viitorul Tg. Jiu

15 februarie: Cozia Călimănești – Viitorul

23 februarie: Atletic Bradu – Viitorul

01 martie: Viitorul – Gilortul Tg. Cărbunești

03 martie: Viitorul – Univ. Craiova II

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *